Een vrouwenman?

Vanmiddag een livefeed gekeken over de vrouw en haar Yoni en die maakte wat los. Vanaf jongs af aan speel ik net zo lief met meiden als met jongens en zo langzamerhand wordt eea steeds duidelijker. Mannen die harder zijn in het spel, competitiever en daarmee dus eerst concurrent tot je elkaar beter kent en broeders wordt. Broeders die nog steeds in staat zijn bij elkaar de rottigste geintjes uit te halen. Tuurlijk ben ik in mijn jeugd en schooltijd wel met mannen opgetrokken maar echte diepe vriendschappen zijn daar nooit uit ontstaan. Ik ben een lieve zachte man en heb geen zin meer in een concurrentiestrijd, ik hoef niets meer te bewijzen, ik hoef alleen maar te zijn en mezelf te accepteren(Dit zeggende merk ik dat ik nog steeds op mannelijke gedragingen reageer). Het was meer dat ik toen met mijn ontluikende seksualiteit, laag zelfbeeld en onzekerheid geen raad wist en dus geen contact met vrouwen durfde te maken. Eigenlijk maakte ik met niemand meer contact. Nu na 20 jr relatie en 25 jr werk begint eea op zijn plek te vallen en begin ik echt te worden wie ik in mijn kern ben. Ik ga staan voor mijn principes en ben daarmee een voorbeeld voor mijn kinderen.

Vrouwen zie ik mijn hele leven als iets bijzonders, als mensen die met veel liefde en zachtheid benaderd dienen te worden. Tuurlijk kan je een beetje stoeien zo nu en dan en vrouwen kunnen ook echt bitches zijn maar vaak zijn we in contact als mannen te hard. Ook qua seks heb ik het nooit begrepen en heb ik afgekeken van wat ik tegenkwam, helaas was dat vaak niet erg liefdevol en ik durf rustig te zeggen dat ik als lover een slechte start doormaakte om over zelfliefde maar te zwijgen.


De Yoni als de heilige poort naar het hemelse geluk, het vrouwenlijf is veel orgastischer dan het mannelijke en wij mannen mogen meeliften op het genot van een vrouw. Daarvoor moeten we een vrouw wel juist behandelen, we moeten echt kiezen voor haar, haar eren in schoonheid, van haar houden en dat uiten, we mogen een veilige setting voor haar creëren waarin ze los kan gaan. Dat ze mag voelen dat deze man puur is, ze naar deze man verlangt en dat ze zich wil openen voor deze man. Dat zij wil ontvangen omdat deze man de juiste is in dit moment. Als een vrouw dit ervaart zitten we als man goed. Veel vrouwen lezen hun hele leven al romans, hebben hun fantasieën en hebben allerlei seksuele ervaringen achter de rug( vaak met soortgelijke onervaren mannen als ik) die het vertrouwen in en het vermogen om te openen voor een man behoorlijk verstoord hebben, gewoon omdat beide partijen het niet wisten. Mannen niet begeleid op enige wijze door hun vaders of andere mentoren en dus gaan ‘presteren’. Vrouwen die verlangen naar intimiteit en denken dat de man(jongen) het wel weet en dus hun partner vaak maar laten begaan terwijl ze zelf hun genot en veiligheid in het contact mochten bewaken. Dit levert vaak allerhande niet liefdevolle situaties op waar beide partners geen beter seksleven van krijgen en wat lichamelijk behoorlijke blokkades kan opleveren. Blokkades die lang kunnen bestaan in hun leven totdat ze zover zijn om ze aan te kijken. Daarvoor moet je open minded zijn en je lijf voelen. Ook ik ben nog steeds aan het groeien in wat ik weet en in hoe ik mijn lijf ervaar. 

Wat ik ook weet is dat ik door mijn verleden gevormd ben tot iemand die mensen kan helpen in het doorbreken van blokkades. Ik ben oké met intimiteit, voel zeer goed aan wat de ander nodig heeft, neem echt de tijd voor iemand, neem elke rol aan die nodig is maar ben die dan ook echt en daarbij kan ik me ontzettend goed beheersen en te allen tijde een stop inlassen of een stap terug doen. Sinds kort is me benoemd dat ik een zonnekind ben en dat klopt, ik wil stralen, volop, met liefde. Als iemand bij mij komt en zijn/haar kwetsbaarheid laat zien dan wordt dat ontvangen in een bad van liefde, de veilige bedding waar alles er mag zijn en er eindelijk over gepraat kan worden. Als het echt is ga ik er helemaal voor om je te helpen, is het fake dan is het aan mij om een zodanige setting te creëren dat het echt kan worden. Lukt me dat niet zal ik je verwijzen naar een ander pad.


Geen mens is meer dan een ander en we kunnen een ander niet healen, wel kunnen we een ander helpen zichzelf te healen.

If you need my love you got it!

Aho