Enkele Recensies:

Op mijn site kan je niet meer reageren ivm met de nodige spam maar ik zal er hier zo nu en dan wat delen:

Ik vind het heerlijk om te helpen en daaruit dankbaarheid te krijgen van clienten. Nog mooier vind ik het dat mensen door wat ik breng in deze wereld hun lasten loslaten en weer gaan leven. Stappen zetten van verbinding met naasten of eindelijk (of weer) plezier vinden in vrijen( of het leven). Terug de veiligheid in jezelf vinden.

Het is fijn om te zien wat pure liefde voor elkaar kan krijgen als het er mag zijn.


“Het is als vrouw erg fijn om eens te ervaren om niet steeds alert te hoeven zijn in het samenzijn met een man”. Dit is vast herkenbaar voor veel vrouwen schat ik zo in. Als je voelt dat je steeds jou grenzen moet bewaken(omdat een ander dat niet doet) kan je niet echt ontspannen aanwezig zijn in de ontmoeting. Ik heb met Roy ervaren dat hij heel ontspannen aanwezig is, en dat hij volgt in wat jij nodig hebt. Eerst even een praatje om elkaar wat beter te leren kennen en om aan te geven wat jij prettig vindt en wat niet. Het knuffelen gaat dan bijna als vanzelf, omdat het heel veilig voelt in zijn aanwezigheid. het mooie is dat er dan eigenlijk niet zoveel meer hoeft! Dan kan er wat ontstaan vanuit ONT-moeting en niet omdat er iets verwacht wordt of prestatiedruk op ligt. Ik heb daar zelf nog wel eens last van, samen met mij ook veel mannen en andere vrouwen. Roy is soms speels aanwezig met humor, maar kan ook serieus aanwezig zijn en goed op zijn intuïtie inspelen. Zo merkte ik zelf dat ik onrustig werd door teveel te willen praten en in mijn hoofd ging zitten. Roy vroeg mij om stil te zijn en legde zijn hand op mijn voorhoofd, waardoor ik rustiger werd en weer bij mijn gevoel kwam. “Voel maar wat er gebeurt”, en ik werd rustig en ontspannen. Tijdens de massage kon ik mij ook goed ontspannen bij hem, omdat ik voelde dat hij goed zijn eigen grenzen bewaakte en onder controle had. Dus ik hoefde dat NIET zelf in de gaten te houden omdat hij dat (voor mij) deed, echt superfijn!! Dus mannen leer van Roy hahaha hoe het dus ook kan…. Komt bij als iemand anders goed bewust is in wat hij doet, bij mijzelf dat ook gebeurt. Je kunt als het ware varen op een veilige zee, omdat je weet dat het ok is. Al met al een hele mooie en fijne ervaring die ik elke vrouw (maar ook elke man in contact met een vrouw) kan aanraden. ! Bedankt Roy voor het vertrouwen die jij geeft en ik hoop dat er nog veel meer mensen op jou pad mogen komen die mogen ervaren hoe mooi het kan zijn als je elkaar met respect en openheid benadert😘


lieve Roy, 

Ik doe niet aan kerstkaarten maar wel aan persoonlijke kerstbedankbaarheidsberichten. En die wil ik je dan ook sturen. Ik wil je bedanken voor jouw helende aandacht. Voor wat je in mij het licht hebt laten zien. Dat ik er helemaal mocht zijn. Ondanks dat ik het me financieel helemaal niet kon veroorloven. Ook dat nog. 

Wat een overvloed. Dankjewel daarvoor. Weet ook dat er iets is gebeurd in mij richting mijn vader. Ik kan het niet goed in woorden zeggen, maar ter illustratie: ik heb mijn vader net ook een bericht gestuurd. En het voelt alsof er een deurtje open is.

Dus nogmaals heeeeeeeel erg dankjewel en heb een heel mooi warm nieuw 2019


Ik heb nog een brief thuis van mijn eerste client en ergens zou die hier heel mooi staan. Ik kies ervoor om er alleen een paar details uit te knippen omdat het een erg intieme brief is.

Je eigen-wijze-weg, geeft duidelijk aan, dat de zoektocht in het leven een proces is van wie of wat en wat je werkelijk bent. Daar heb je mij heel goed  bij geholpen, het aanraken door jou heeft veel losgemaakt en het verwerken van die emoties is weer een heel proces op zich, wat ik als ontvanger alleen zelf kan én zal moeten doen”

Maar zeer duidelijk voor mij was en is, dat jij alleen als therapeut hier was en mij voorzag van inzicht en ervaringen, die ik in mijn verdere levenspad zal moeten omarmen, verwerken en een plek zal moeten geven.

Daarin ben je goed geslaagd – en daar ben ik je dankbaar voor!


Jarenlang was ik bang voor echte aanraking, intimiteit, liefde ontvangen. En pas sinds deze week, na 5 dagen retraite met dagelijkse intensieve sessies, ademwerk, zingen en muziek maken en tot slot een knuffelsessie, weet ik pas de impact van deze woorden. Ik heb voor het eerst gevoeld hoe het is om een man volledig te kunnen ontvangen, en helemaal te kunnen omgeven met liefde. Ik heb weer de veiligheid in mezelf gevoeld, ik heb nee leren zeggen, stop en ga door. Ik heb mijn wilde vrouwelijke natuur weer kunnen voelen en compleet mijzelf gevoeld. De dagen erna ervaarde ik complete rust, een verliefd gevoel op de hele wereld en veel minder angsten. Ik heb bepaalde keuzes gemaakt en durfde weer alleen naar huis te fietsen in het donker. Grote stappen voor mij! Ook is er weer een nieuw vuurtje aan het branden tussen mij en mijn vriend…. ook hij ziet de veranderingen en is blij dat ik dit mezelf gegund heb. Dit was het mooiste kado dat ik ooit van een man gekregen heb: veiligheid in mezelf. Ooit veel te jong van mij afgenomen en nu weer terug in mijn oerkracht: ik ben veilig, ik vertrouw mijzelf. Mijn dank is immens. Sat nam.


Wat was het een verassende sessie zeg gisteren, echt een hele mooie beleving.Wat ik nu al merk dat die bekkenbodemoefening van jouw op de eettafel en de diepgaande massage al effect hebben!

Ik merk het al met plassen. Ik heb sinds ik bij jou vandaan ben gekomen 5 keer geplast en heb toch heel veel water gedronken na jou bezocht te hebben!

Dit was een man die spanning/ instabiliteit in zijn bekken had en nooit durfde te zijn wat hij is. Na een intakegesprek en massage kwam het eindelijk boven water en mocht hij uit de kast. Tijdens sessies bewaak ik wat er gebeurt en dat het niet te ver gaat( seksueel) waarbij ik zuiver mijn intuïtie volg.

______________