Over mij: Roy Wolbers

Man, geboren in 1972 en sinds 2014 aktief bezig met het finetunen van mijn pad. Verder ben ik gescheiden en vader van twee kinderen, een zoon uit 2008 en een dochter uit 2011. ‘Raak me eens aan’ is ontstaan uit een behoefte uit mezelf en vanuit mijn helingsproces probeer ik iets voor anderen te kunnen betekenen. Eerst via massage en daarna via Biodanza ging ik weer andere mensen aanraken. Op een fijne manier in contact zijn met een ander. Dat is wat ik zo gemist heb ondanks dat ik een relatie had. Je kan namelijk ook buiten een relatie nog heerlijk verbinden met andere mensen. Intimiteit is niet altijd seks zoals mijn eerdere gedachte was maar het kan nog zoveel meer zijn.

Coaching knuffelen en massage Zwolle
Hier sta ik bij de boom waar ik 40 ochtenden gemediteerd heb.

Ik ben als mens een echte solist en het boeit me niet meer wat anderen over me roepen of vinden. Ik breng in de wereld wat ik denk waar behoefte aan is. Geloof, the law of attraction, doen wat hoort of helemaal mezelf zijn? Ik ben mijn weg wel aan het vinden in de wereld en daar help ik anderen ook graag bij. De wereld heeft pioniers nodig, mensen die het anders durven te doen dan de gevestigde orde. Nou, ik heb 2,5 jaar mogen voelen wat mijn pad is en telkens kom ik daar terug waar ik 3 jaar geleden al op afgestuurd had. Iedere stap die ik maakte blijkt gewoon te kloppen. Mijn intenties zijn zuiver en alleen bedoelt om mensen te helpen. Mensen te helpen met liefde.

Door het pad dat ik loop merk ik dat ik ook niet meer pas in een reguliere baan en dat is ook niet meer mijn streven. Ik hoef niet langer ‘normaal’ te zijn en ga graag mijn eigenwijze weg.

Marianne Williamson zie het ooit al eens mooi:

“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us. We ask ourselves, ‘Who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous?’ Actually, who are you not to be? You are a child of God. Your playing small does not serve the world. There is nothing enlightened about shrinking so that other people won’t feel insecure around you. We are all meant to shine, as children do. We were born to make manifest the glory of God that is within us. It’s not just in some of us; it’s in everyone. And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.”

Zo wil ik verder leven tussen mensen die mij willen zien vliegen, die mij het beste gunnen en mij waarderen voor wie ik ben. Iets wat ik iedereen gun. Mensen trekken altijd gelijkgestemden aan dus wees niet bang om iemand los te laten op je pad. Dat geeft juist weer ruimte voor nieuwe mensen om in je leven te komen.