Notitie van 2017…

Een notitie van 16 juli 2017, in die tijd mocht het roer om. Ik wil(de) niet meer mezelf kwijt raken in een drukke productie wereld waar het draait om materiaal en geld. Wat is tenslotte een leven zonder liefde? Ik ben toen gaan inzien dat veiligheid en liefde alles kan genezen, dat het aan mensen de ruimte geeft om zich te ontwikkelen en zichzelf te leren kennen. Middels Raak me eens aan heb ik ook die liefde en veiligheid willen geven aan mensen die bij me komen. Dat ik daarnaast een voorstander ben van openheid over seksualiteit heeft me niet geholpen. Dat schrikt af en maakt mensen bang en dat is nooit mijn bedoeling geweest. Mensen die me persoonlijk kennen weten hoe en wie ik ben en dat ik juist mensen wil helpen de dingen te onderzoeken die ze zelf eng vinden en alleen niet aan durven. Ik heb van alles gezegd en ook van alles gedaan en sommige dingen waren niet heel handig. Mijn intenties zijn echter niet verandert en mocht wat ik doe en schrijf ooit onduidelijk voor je zijn, ga dan aub niet in angst maar vraag gerust om uitleg. Na een workshop over ‘hechting en seksualiteit in de therapeutische relatie’ en een aantal eigen ervaringen ben ik gaan inzien dat ik mag praten en delen over seksualiteit en het niet langer zelf aanbied. Intimiteit is voor mij prima maar dat blijft op een heel ander lvl. Voor veel mensen is een massage al heel spannend en knuffelen nog erg ongewoon. Ik hoop dat ik in de toekomst nog veel mensen mag helpen te groeien en een veilig baken in deze wereld mag zijn. Mensen helpen met stukken helder te krijgen zodat je het zelf kan onderzoeken. Sorry als Ik voor sommigen onveilig overkwam🙏

De notitie:

Lief universum: ik wil graag groeien als man, dat er op het juiste moment vrouwen zijn die me uitdagen en leren vanuit mijn hart te spelen, liefhebben en voelen. Ik wil me geliefd voelen, ik wil af en toe meegenomen worden door andere mensen in nieuwe ervaringen, gezelligheid en ontspanning. Ik wil mannen zien als broeders en niet als concurrenten. Ik wil andere mensen bijstaan in hun pad naar geluk. Ik wil me kunnen verliezen in mijn oerdriften. Ik wil een goede vader zijn voor mijn kinderen. Ik wil graag geld verdienen op een wijze die niet als werken voelt voor me en leven in overvloed zodat ik het leven en deze aarde lekker kan ontdekken. Aho❤️