Massage

Liefdevolle aanraking, wie wil dat niet? Durf je het echter te ontvangen? Kan je het ontvangen? Mijn massages gaan over genieten, dat je je veilig voelt om helemaal op te gaan in de beleving van je lichaam. Niemand die iets van je wil anders dan genieten. Je grenzen in wat wel en niet aangeraakt mag worden geef je zelf aan.

Mijn massages zijn een mix van Sportmassage, rebalanching en Tantrische massage waarbij ik Tantrisch zie als koesterend. Mensen geven vaak aan dat ik een fijne touch heb wat deze mix van technieken nog fijner maakt om te ontvangen. Mijn massages raken diep en daarom zal ik ook niet kort achter elkaar dezelfde persoon masseren. Dan heb je namelijk geen tijd om te verwerken wat er gebeurt is. Je kan massage zien als een reis naar jezelf en je verlangens steeds beter te leren kennen. Voor mensen die al ervaren zijn met mijn massages kan het zelfs nog een stap intiemer maar dat doe ik niet zomaar.

massage coaching zwolle
We hebben allemaal aandacht en aanraking nodig, ook jij.

Massage is heel intiem en het kan zijn dat er van alles wakker gemaakt wordt in je lijf, geniet daar dan van. Het is namelijk van jou. Kom binnen, ga lekker comfortabel op de massagetafel liggen, sluit je ogen en geef je over aan de ervaring. Natuurlijk weet ik hoe een lijf kan reageren, voor mij is het een beloning als ik iemand zie genieten van mijn massages. Ik weet ook dat je alleen kan genieten als je je veilig voelt.

Het blijft dan nog steeds heel kwetsbaar om je over te geven aan een massage maar juist in die overgave schuilt het grootste genot. Mocht je fysieke klachten hebben dan kan ik die evt ook extra aandacht geven. Mijn visie is echter dat wanneer je van binnenuit helemaal zacht wordt en je lijf ook volledig ontspant, dan verdwijnt er ook van allerlei spanning aan de oppervlakte uit je lijf.

Mocht je nieuw zijn in het ontvangen van massages dan kunnen we dat pad met kleine stapjes gaan verkennen. Eerst gekleed of een hand- of voetmassage en dat steeds verder uitbreiden tot hoever jij het wilt. Laat je ook niet afschrikken door woorden als intiem en genieten want dat is wat iedereen eigenlijk wil. Ongegeneerd aanwezig zijn in je lijf en van fijne aanraking genieten.

massage zwolle
Heb je wel eens een handmassage ontvangen?

Zelfs tussen geliefden is dat niet vanzelfsprekend. Dat is waar veel relaties ook op stuk lopen. Mensen zitten teveel in hun hoofd en niet in hun lijf. Daarmee is de balans verstoord en dat verstoord weer je connectie met anderen. Als je je in balans voelt dan voel je je krachtig en gegrond en ben je bezig met wat je wilt in de wereld en sta je ook voor wat je zegt en denkt.

Massage kan de balans of de verbinding met jezelf helpen herstellen, zeker als je gaat wennen aan aanraking. Dat je uit balans bent kan je dus o.a. herkennen doordat je teveel in je hoofd zit. ‘Jezelf gek denken’ noem ik het ook wel, wanneer gaat dat hoofd nou eens uit? Mocht je dit ook zo ervaren en toe zijn aan vertraging en verdieping in je drukke bestaan dan ben je hier op de juiste plek.

Mocht je eens willen kennismaken mail dan naar info@raakm3eensaan.nl of stuur een spontaan appje of belletje. Je weet maar nooit…

Voor meer info over de masseur klik hier & voor duidelijkheid mbt de kosten klik hier.