Je eigen waarheid

In deze wereld zal je veel mensen tegenkomen die allemaal hun eigen waarheid kennen. Misschien ken je de jouwe nog niet en wordt je door al die waarheden van je stuk gebracht. Hebben zij gelijk? Zeker als een hele groep hetzelfde denkt en jij het anders ziet ben je geneigd om aan jezelf te twijfelen.

coaching Massage Zwolle
Laat me jou helpen je eigen waarheid te vinden.

Wat nou als je gaat beseffen dat eenieder zijn eigen waarheid heeft? Dan mag jij toch ook je eigen waarheid hebben? Wat mensen over zichzelf zeggen geloven ze ook en dat is dan ook zo. Zo ook met hoe liefde eruit moet zien en op welke manier ze tot een hoogtepunt kunnen komen met een partner. Als je daar heel vast in zit is alle speelsheid weg in een contact of vrijpartij en moet het volgens een bepaald patroon. Kan je dat denkpatroon nog weer loslaten en in het moment blijven? Geloof je dat je lijf veel magischer is dan dat je eerder kon geloven?

Je kent het vast dat je door bepaalde muziek of door iets wat een persoon zegt rillingen door je lijf krijgt of kippenvel. Dat is energie die resoneert in jou. Zo reageert je hele lijf op allerlei manieren op energie. Het lijf gaat op slot, je voelt pijn, je voelt genot, woede, liefde, afgunst, onrecht, verdriet, etc etc. Het is jouw lijf dat reageert op energie. Kan je jezelf nog herprogrammeren? ‘We doen het altijd al zo’ wil niet zeggen dat het niet anders mag of kan. Vrijheid krijgt een heel nieuwe betekenis als jij je kan bevrijden van allerlei (algemene) overtuigingen die je beperken.

Waarom is de ene persoon super gevoelig en is een ander gesloten en gevoelloos? Dat heeft te maken met wat die persoon tegen zichzelf zegt. Als wat je zegt je leven creëert, wat wil jij dan anders zeggen?

Als je iets vaak genoeg zegt tegen jezelf dan plant je dat in je onderbewustzijn en juist dat bewustzijn bepaald heel sterk wat we aantrekken in het leven. Rijkdom? Knappe partners? Vrije tijd? Noem het allemaal maar op. We creëren het zelf. Zo kan je jezelf programmeren en je leven veranderen door je onderbewustzijn nieuwe overtuigingen te leren. Dat is een proces van veel herhalen. Telkens het zaadje opnieuw planten en vertrouwen dat het goed komt.

Wat voor zaadjes plant jij op dit moment voor jezelf? En welke wil je planten? Je bent welkom als je toe bent aan wat anders.