Energetische healing

Iedereen heeft wel eens gehoord van Reiki, Magnetiseren, Quantum Touch en misschien ook van de Reconnectieve genezing (E.Pearl). Dit zijn energetische geneeswijzen die in iedereen zit. Elk lichaamsdeel heeft zijn eigen energiefrequentie en voor elk persoon is dit soortgelijk maar de een kan ook afwijken van een ander.

Middels een aantal handgrepen/handoplegging geef ik een basisbehandeling die het energiepeil van een client verhoogt en verbetert. Deze behandeling is zeer geschikt voor mensen die vage klachten hebben, onder medische behandeling zijn en aanvulling behoeven, of voor mensen die gewoon niet lekker in hun vel zitten.

Energetische healing
Magical healing

Wat er gebeurt is dat je zelfgenezend vermogen gestimuleerd wordt, Je hoeft alleen maar ontspannen de behandeling te ontvangen en verder niets. De behandeling is met kleren aan en duurt ongeveer 20 min.

Het verdient aanbeveling om de behandeling in het begin wat vaker te doen( 2 tot 5 keer per week) en na een week af te bouwen tot één keer per week gedurende 4 weken. Eventueel kan daarna nog eens per twee of drie weken behandeld worden. Dit geldt alleen voor de basisbehandeling en wanneer er geen sprake is van specifieke klachten.

Je kan per behandeling betalen (20 euro) of een traject afsluiten van een 10x waarbij je de eerste week 3-5 behandelingen krijgt, de 2e week 2-3 en daar 1 per week, voor een totaalprijs van 150 euro. 10 behandelingen op een voor jou wenselijk tempo.

Wat betekent een behandeling voor jou?

Je:

  • Creëert een rustmoment op de dag waarin je uit je hoofd en in je lijf kan gaan.
  • Energie gaat meer stromen wat maakt dat je je fitter voelt.
  • Hebt een ‘aanraak’moment waarbij je oxytocine aanmaakt.
  • Maakt even heel duidelijk contact met je lichaam.
  • Zelfgenezendvermogen wordt gestimuleerd.

Het klinkt misschien nog raar maar je hebt vast wel eens gehoord van de zin ‘alles is energie’. En dat is precies waar we hier mee werken. Het hele proces wordt ondersteund door muziek in de frequentie die het best bij je proces past.

Inmiddels( 28-05-2020) ben ik ook ingeleid in de wereld van Reiki en bevestigd dat deze behandelwijze alleen maar meer. Je bent welkom als je een boost in je energieniveau nodig hebt.