Vertrouwen

Vertrouw jij in jezelf en durf je de stappen te zetten die daarbij horen? Ik vond mezelf heel lang niet oké en dat heb ik lang uitgestraald. Mensen reageren daarop en en accepteren je jezelf niet oké vinden. Je bent dan minder leuk en men zal niet zo snel contact met je willen maken.

In het donker over een hunebed lopen vergt ook het nodige vertrouwen.

Dit blijft zo totdat je de stap kan zetten om het anders te gaan zien, ik ben wel heel leuk en interessant en het maakt mensen blij om met me om te gaan. Mijn missie in deze wereld is mensen zichzelf laten zijn/worden en ze daarbij ondersteunen. Als ik mijn zielsmissie uitvoer leef ik op, ga ik stralen en ben ik een bron van inspiratie voor anderen. Ik zie graag mensen opleven omdat ze weer in zichzelf gaan geloven, dat is zo mooi dat alleen dat al me de energie geeft om de hele dag door te gaan.

Het mooie is ook dat elk mens zo verschillend is en op zijn eigen manier zijn pad loopt met alle uitdagingen die daarbij horen. We zijn unieke puzzels stuk voor stuk. Pink zingt in 1 van haar nummers dat we 6 miljard mooie zielen zijn en daar geloof ik in. We worden echter als ziel in een kleine menselijke vorm gestopt en beginnen weer met een schone lei. Onze ziel gaat wel mee over maar ons lijf maar het denken en het lichaam vormen zich in de omgeving waar we opgroeien. We raken het contact met onze ziel kwijt!

Opnieuw in contact komen met onze ziel en het weten van je ziel is ontzettend moeilijk, velen gaan op in hun leventje en zo was ik ook. Het Ego neemt het over. Ergens in je leven komt een moment in je leven dat een klein stemmetje van binnen zegt van: Dit klopt niet. Dat is je ziel die zachtjes tegen je zegt dat het anders kan. Ik ben nu 46 en heb meerdere van dit soort momenten gehad en ik denk dat iedereen het wel herkent.

Ik ben nog dezelfde als altijd maar ik ben gaan zoeken wat dat stemmetje is. Door die zoektocht is er weer verbinding met iets in mezelf dat maakt dat ik van binnen een enorme rust en vertrouwen ervaar. Mijn klanten en vrienden merken dit al. Vanuit dat vertrouwen en dieper weten wil ik anderen helpen, gewoon omdat dat mijn pad is en ik weet dat ik daar goed in ben.

Namasté en wordt vervolgd