Tarieven en boekingen:

Boekingen:

Het liefst overleg ik via de mail mbt tot afspraken, via WhatsApp mag ook. Ga aub niet meteen bellen want mogelijk ben ik met een klant bezig. Ik neem wel contact op wanneer het mij (en u) past.

Vertrouwen:

Geloven in wat ik doe en erop vertrouwen dat mij toekomt wat ik verdien. Het belangrijkste voor mij is dat ik mijn gift met de wereld kan delen en anderen en mezelf te helpen met een stuk groei in het leven. Daarom bied ik vanaf nu mijn behandelingen gratis aan en laat het aan de ontvanger over wat hij/zij het waard vindt. Met dit idee worstel ik al langer en ja het vraagt te vertrouwen. Dit betekent dat ik ineens voor iedereen bereikbaar ben, ook voor hen die niets te makken hebben. Deze mensen worden dan als vanzelf gecompenseerd door mensen die wel meer te besteden hebben(of niet😱🤗).

Mijn oude tarief was €60,-/uur en menig vakman vraagt dit ook en ook voor de uren van een knecht. Ergens weet ik dat wat ik doe soms onbetaalbaar is, het kan ook zijn dat wat ik doe niet aansluit bij wat een klant nodig heeft. Ik laat het los en aan jullie over. Reiskosten dienen wel vergoed te worden als ik naar u toe kom. Daarover zal ik vooraf duidelijk communiceren.

Als je niet weet hoe je moet omgaan met waardebepaling achteraf reken je gewoon met €60,-/uur.

Namasté

Tot 27 Augustus zijn we ivm vakantie gesloten.