Tarieven en boekingen:

Boekingen:

Het liefst overleg ik via de mail mbt tot afspraken, via WhatsApp mag ook. Ga aub niet meteen bellen want mogelijk ben ik met een klant bezig. Ik neem wel contact op wanneer het mij (en jou) past.

Tarief:

Voor alles wat ik doe reken ik €60,-/uur. Reisuren naar de klant reken ik €30/uur voor of een bedrag in overleg. Bedragen zijn incl Btw.

Sacred Touch Coachingstraject:

Een coachingstraject bestaat uit 6 dagdelen van 4 uur waarbij er minimaal 2 weken verwerkingstijd tussen de sessies zit. Kosten zijn nu nog €1.250,- ex btw en daarbij inbegrepen zit onbeperkt bellen en appen en naar blijkt langdurige nazorg. Doel is helder te krijgen wie je bent, hoe jij intimiteit wilt ervaren en echt voor jezelf kiezen en gaan staan.

Intakegesprek is mogelijk op de di & wo dat ik bij Zuiver Geluk Zwolle in de winkel sta, middels (video)bellen of doe een voorstel.
Losse dagdelen gaan gewoon voor 4×60=€240,- euro.

Annuleringen:

Tot 3 dagen voor de afspraak reken ik €25,- annuleringskosten en daarna breng ik de helft van het bedrag in rekening.

Aankopen voor in de toekomst:

Omdat er een hoger doel en daarmee langer traject vastzit aan mijn massages en ik dus mensen middels massage en coaching zichzelf wil laten terugvinden is er ook een 10 rittenkaart. De 11e massage is dan gratis

Het formaat visitekaartje dus makkelijk mee te nemen.

Mocht je iemand weten die zichzelf kwijt is dan kan je die persoon een kadokaart geven als een begin van zijn/haar reis naar zichzelf.

We all need eachother.