Sexual healing

18 mei volle maan. In aanloop naar deze volle maan kwam er van alles los en kreeg ik de nodige inzichten. Eerst was er het inzicht dat ik als kind ben gaan geloven dat ik niet oké ben. Ik ben gaan inzien dat mijn gedrag misschien niet oké was maar dat ik als mens helemaal oké ben. Een mooi inzicht en die neem de komende tijd mee om daarin te groeien. Ik ben namelijk heel oké.

Een ander inzicht is dat liefde veilig is. Mijn gedachten over liefde kunnen maken dat het voor mij niet veilig voelt maar liefde is op zich veilig. Doordat ik het te eng vond als iets te dichtbij mijn hart kwam ging ik rebelleren. Relaties( privé, werk, hobby) saboteren om weer afstand te creëeren. Wat ik eigenlijk nodig had was iemand die door mijn gedrag heen keek en me koesterde en liet zien dat het wel veilig was.

Dan de heiligheid van de verbinding tussen man en vrouw: ik besef steeds meer hoe intiem het is om een vrouw te penetreren. Je gaat haar heilige tempel in. Als je de trap oploopt naar die tempel zorg dan aub dat je alle onzuiverheid achter je laat. Ga binnen vanuit liefde en als je dat niet kan ga dan niet naar binnen. Een vrouw mag ook zuiver voelen dat ze een man wil binnenlaten en een man mag zuiver voelen dat hij naar binnen wil. Als dat niet zo ( ook voor 1 van beide)is wees dan goed voor jezelf en doe het niet. Ook niet bij je vaste partner.
In mijn coaching ben ik anders dan anderen en maak ik gerust fysiek contact. Het mooie van dat contact is dat ik niets moet, er is alleen maar zijn bij een anderen. Koestering, liefdevolle aanraking en voelen wat er nodig is. Aanraking en in gesprek blijven is een zeer krachtig middel.
De een heeft het nodig dat ze in je bijzijn haar levensenergie helemaal mag openen en weten en ervaren dat je daar juist niets mee doet. Bij de ander kan het zijn dat juist die levensenergie en het contact met haar heilige tempel wakker gemaakt mag worden. En dan nog hoeft er van mijn kant niets. Er is eerst een bedding nodig van veiligheid, geef die aub aan je partner en als je het niet weet vraag het na.
Soms denk ik wel eens dat ik gek ben om dit werk te doen als hooggevoelige man maar van de andere kant is het nodig en een ieder die daar anders over denkt? Daar zeg ik tegen fijn, jij hebt daar geen healing in nodig. Maar er zijn er die dat juist wel hebben, een positieve ervaring met het andere geslacht daar waar het al zo vaak over een grens ging.
Ik zal ook niet beweren dat ik de perfecte lover ben maar ik kan wel iemand recht op het pad zetten hoe ze de liefde wil ervaren. Gister realiseerde ik me dat je heel lief moet zijn om dat te kunnen doen wat ik doe en dat ben ik gelukkig ook. Als ik niet lief tegen je doe kijk dan maar eens naar je eigen gedrag.

Daarnaast zal ik eens workshop gaan maken voor mannen (&vrouwen?) met elkaar om te gaan en hoe lief te hebben. Gek dat ik dat moet gaan doen maar schijnbaar zijn er veel die het niet weten en hoor ik ook niet veel goeds over cursussen voor mannen om maar te kunnen ‘scoren’ bij een vrouw. Dat is het niet, dan heb je als man geen idee waar liefde en intimiteit over gaat. En er zijn ook vrouwen die het niet weten en tussen die twee groepen gaat er veel mis energetisch.

Liefhebben mag leuk en speels en ontspannend zijn, let’s play…