Plezier hebben in je werk?

Dat wil toch iedereen? Voor mij was het 4 jaar terug helemaal klaar, ik zat bij een hele goede en ook best leuke werkgever. Het werk was bij vlagen zeker (erg) leuk en ik kon er goed van leven. En toch zat ik daar niet op mijn plek, als persoon stond ik niet echt voor wie ik ben en dat maakte dat ik werk deed waar ik niet echt goed in ben: meettechnicus. Op zich best leuk maar het was mij teveel achter een pc, zeker als je bekijkt dat ik me thuis ook nog veel achter een pc verstopte met gamen. 

knuffelaar coach massage Zwolle
Knuffelsessie en plezier

Om een lang verhaal kort te maken zat ik niet goed in mijn vel en kon ik ook niet echt aangeven wat ik wou qua werk. Eerst maar eens 2 jaar in de WW geleefd en de tijd genomen voor mezelf. Ik kreeg een eigen huis, rust en tijd om te voelen. Als hobby masseerde ik al een tijdje en ik ging naast het masseren ook nog naar biodanza. Ook had ik wel eens gelezen over knuffelaars en dat ze daarmee hun geld verdienden. Dus het plan opgevat om voor mezelf te beginnen als knuffelaar en masseur, mensen zijn naar mijn inzicht behoeftig naar meer ontspanning( burn-outs en depressies genoeg) dus daar moet wel een boterham mee te verdienen zijn. Naam( Raak me eens aan) bedacht en hup, aan de slag dacht ik. 

Maar dat viel tegen, je bent een onbekende masseur in een stugge regio als Overijssel. Daar zijn de mensen nog niet zo aanrakerig, Ergens voelde ik dat wel aan maar iemand moet de eerste zijn dus gaan met die banaan. 

massage  coaching knuffelen Zwolle
Massage

Mondjesmaat kwamen er klanten en bij vlagen was het druk en erg rustig, reden om scherp te blijven en te puzzelen. Mensen zijn heel gevoelig in hoe een verhaal gebracht wordt en zeker als je voor een massage gaat kijken ga je je inlezen welk verhaal iemand deelt. Volgens mij had ik puur als masseur best een inkomen op kunnen bouwen maar ik had het knuffelen erbij bedacht. Eea staat ook op 1 website naast elkaar vermeld dus dat zal best de nodige mensen afgeschrikt hebben. Dat heb je altijd denk ik en ik wachte af en stelde bij. Door een aantal ervaringen in het knuffelen kwam ik erachter dat mijn pad ‘als mens zoekende naar wie ik ben’ maakte dat ik andere mensen verder kon helpen. Mensen die al jaren begeleid werden hadden baat bij wat ik te bieden heb en dus coaching erbij in het leven geroepen. En ik vind het prachtig wat ik nu aanbied, ga graag naar klanten toe en knuffel/coach mensen die dat nodig hebben. Ook masseren gaat me goed af, ik vind het fijn als mensen helemaal ontspannen. 

Ik ben een ram dus als er een nieuw idee komt is er ook gauw een uitvoering. Ik ben hooggevoelig en maakte privé in het contact met vrouwen het nodige mee waaraan ik merkte dat bij deze vrouwen wel eens een grens overschreden was op intiem vlak. Aangezien ik geleerd had dat ik gek ben op aanraken en het coachen me ook goed afging ontstond het plan om gevoelige vrouwen te gaan helpen. Met kleine stapjes weer leren verbinden met een man. Leren grenzen aan te geven en leren aangeven hoe een vrouw zelf graag ontvangt. 

In workshop en op dansfeesten voelde ik me als man ook steeds meer gewaardeerd, geloof me ik had een ernstig laag zelfbeeld, en ik heb geen moeite meer met intimiteit. Dat maakt dat ik nu intimiteits-coaching aanbied. Het voelt nog steeds goed om dit te doen op de manier zoals ik het doe want ik ben zo open als maar kan en wat ik zeg dat doe ik ook. Intimiteit betekent voor mij dat je helemaal jezelf kan zijn, ook bij een ander.

Dat het een tricky werkvlak is dat snappen jullie wel maar ik weet zelf wie ik ben en ook hoe zuiver mijn intentie daarin is. Ik weet ook dat ik ten allen tijde de controle behoud, ook als een vrouw dat zelf niet meer kan. En natuurlijk is dat spannend.

Dit alles staat nog steeds op 1 website en ik denk dat het mensen afschrikt. Ik ben ook ergens inval-masseur en mensen zijn altijd erg te spreken over wat ik daar doe. Als je meer aanbied dan alleen massage en het bekende schrikt het af. Dat vind ik jammer, ik weet namelijk heel goed wat ik doe en hoe een mens anatomisch in elkaar steekt en hoef mijn gram niet bij klanten te halen. 

Ik ben een goede masseur en als knuffelaar zal ik je ook niet tegenvallen. Mbt het coachen ben ik heel intuïtief, alsof ik gestuurd wordt daar waar het nodig is. 

Ik weet wat ik doe en kan daar prima in schakelen, ik heb juist veel geoefend om beter te worden. Ik doe wat ik doe ook met liefde en dat zal je merken. Ik ben scherp, leuk, confronterend en wat niet meer. Wat ik te brengen heb is liefde, genezing en ontspanning en met deze wetenschap hoop ik u binnenkort te mogen begroeten bij Raakm3eensaan.

oh ja, ik ben ook nog eens baanbrekend bezig omdat ik juist niet illegaal in een grijs gebied wil werken. 

Doe jij wat je het liefste doet?

In liefde,

Roy

Massage coaching knuffelen zwolle