Overweldigende seksuele energie

Het universum stuurt hele kleine signalen op je af en het is de vraag of je gevoelig genoeg bent om ze op te pikken. 

Raakm3eensaan krijgt steeds meer vorm en ik dacht door wie ik ben dat ik vrouwen mocht gaan helpen die introvert zijn en niet goed zichzelf durven te laten zien in de liefde. 

De laatste dagen krijg ik echter signalen door(op mijn pad) dat ik juist vrouwen mag helpen met een overweldigende seksuele energie. Die willen groeien in intimiteit maar doordat ze voor veel mannen to much zijn komt hun eigen groei niet aan bod. Dat is waar ik mag helpen. Blijven staan als man en juist niets doen met die energie tot de vrouw in kwestie eraan toe is om daar wat mee te doen. 

Geloof me dat ik dat kan, ergens is het juist fijn voor mijn persoontje om daar juist niets mee te hoeven en gewoon in liefde bij een vrouw te zijn. Juist om haar kwetsbare proces bij te staan want dat is het: overweldigend seksueel kwetsbaar.