Over mij: Roy Wolbers

Man, geboren in 1972 en bezig met het finetunen van mijn pad. Verder ben ik vader van twee kinderen, een zoon van 10 en een dochter van 8. ‘Raak me eens aan’ is ontstaan uit een behoefte uit mezelf en vanuit mijn helingsproces probeer ik iets voor anderen te kunnen betekenen. (Ik ben als pasgeboren baby meteen naar het ziekenhuis vervoerd en kwam een paar dagen in een couveuse terecht. Dit maakt dat ik nu nog steeds een grote behoefte heb aan knuffelen en in liefde ‘zijn’ bij iemand.) Een helingsproces waarin liefde een belangrijk woord is. Ook veiligheid staat bovenaan het lijstje. Want alleen als je je veilig voelt kun je groeien in je gevoelswereld, mijn wereld was ook lange tijd niet veilig. Het is aan mij om nu een veilige setting te creëeren voor u.

Massage coaching knuffelen godin zwolle

Vorig jaar (sept 2018) ben ik een training begonnen over persoonlijk leiderschap en op 19 maart 2019 kwam daar de volgende uitkomst uit: Ik ben een hoge priester van de liefde, dat is wat mijn ziel op deze aarde komt doen. Ja, het voelt nog vreemd om dit zo de wereld in te zetten en zeker voor mensen die me al kennen van voor deze dag.

Voor mij betekent dat dat ik mensen mag helpen om de liefde terug in hun leven brengen daar waar ze het kwijt zijn of er mee worstelen. Hun eigen vrijheid mbt tot intimiteit te vinden en te voelen. Je wordt geboren en je gaat ooit dood, daartussen leef jij jouw leven. Welke ontwikkeling je doormaakt en wat je wel of niet doet is aan jou.

Ik weiger om nog van het pad af te gaan wat ik te gaan heb en ongeacht wat ‘men’ ervan denkt ga ik het aan want het is nodig. We zijn als mensheid verloren hoe we elkaar aanraken, hoe we onze grenzen aangeven zodat het voor jezelf klopt. Laat elkaar vrij in hoe te leven en zoek uit wat jij uit te zoeken hebt.

10-05-2019: Ik merk dat ik heel erg groei in wie ik ben en dat ik met mijn opgebouwde levenservaring snel doorzie waar iemand mee speelt en waar de oplossing in zit. Ook het niet verder komen door alleen maar praten krijgt steeds meer vorm. Soms red je het niet om met praten uit je hoofd en tot ontspanning te komen. Ik weet nog dat ik mezelf helemaal gek kon denken. Juist dan is het fijn om iemand te hebben die je uit je hoofd kan halen.