Over mij: Roy Wolbers

Ik ben Roy. Een man die na 20 jaar relatie en 25 jaar werken een nieuwe richting nodig had in mijn leven, het klopte niet meer en het moest anders. Ja het moest en niet het mocht, ik kon niet meer verder zoals het ging. Ik had al eens eerder een soort van depressie gehad en daarmee 2 jaar in de ziektewet gezeten en die kant ging het weer op.

Massage coaching knuffelen zwolle
foto: Evelien Buynsters

Ik zag mijn 2 kinderen maar weinig en als ik ze al zag was er niet echt contact, Ik was niet gelukkig met mijn (ex)partner en kon niet goed aangeven wat ik nodig had en zo ging het ook op mijn werk. Mijn leven stond ter dienste van iedereen behalve die van mezelf. Dat ben ik niet, ik ben van de actie en ik mag graag nieuwe dingen doen. Daarnaast ben ik een gevoelig man en moet ik oppassen dat ik niet mijn energie weggeef aan anderen.

Wat je hier tegenkomt is wie ik nu ben en wat voor nu voor me klopt. Ik geef mijn klanten 100% aandacht en doe dat op mijn eigen unieke wijze. Mijn leven is precies pas voor waar ik nu sta en is goed te combineren met Co-ouderschap. Dat is de reden dat ik de ene week meer beschikbaar ben dan de andere.

Zoals je kan zien gaat het bij mij om anderen te helpen met ontspanning, of dat nou is door massage, bij iemand te ‘zijn’ door te knuffelen of middels coaching uit te zoeken waar je mee puzzelt en daarmee van binnen rust te vinden.

Waar ik zelf tegenaan loop en me ook op aan het specialiseren ben is onveilige hechting. Dat betekent dat je in je jeugd emotioneel niet gezien of gehoord bent en daar schade bij oploopt die je je hele leven kan blijven achtervolgen. Lees gerust het boek ‘liefdesbang’ van Hannah Cuppen eens door.