Meditatie van overvloed

meditatie Zwolle overvloed Stadshagen

Voor de liefhebbers en nieuwsgierigen onder ons organiseer ik 8 weken lang een 20 min durende meditatie. Dit is een geleide meditatie over overvloed. Door hem 6-8 weken achtereen te doen nestelt de informatie zich ook in ons onderbewustzijn en zal het zijn weg vinden in ons dagelijks bestaan. De meditatie is engels gesproken en ik ben al langer bezig met de wet van aantrekkingskracht. Ik geloof daar wel in en ben zelf al geruime tijd aan het creëren. Als je echt weet wat je wilt zorgt je ziel wel dat het zich manifesteert in je leven. Zaak is om verbonden te blijven met wat je wilt. Door 8 weken mee te doen met deze meditatie geef je jezelf elke dag een prikkel in de goede richting. Hoe vaak ben je begonnen met mediteren om na 1 à 2 weken weer te verzanden in een ander ritme? Dat is de kracht van iets samen doen, je weet dat de rest er ook is en dat kan net de motivatie zijn die je nodig hebt. Het tijdstip is ook net zo gekozen dat het aansluit op het wegbrengen van de kinderen naar school en mogelijk nog net voor aanvang van je werk.

Alleen op werkdagen!

Starttijd is 08:35 en het is om 08:55 afgelopen. Je mag rustig nog wat langer blijven als je dat wilt. Deze keer is het in het engels maar bij voldoende interesse zal ik hem vertalen en inspreken in het nederlands. Eventueel wil ik hem ook wel op een ander tijdstip en andere locatie faciltiteren.

Kom je net wat later aan, nader dan zo stil als je kan en sluit in stilte aan bij de groep. Er is denk ik plek voor zo’n 40 personen en als het er meer zijn zal ik wat audio maatregelen moeten treffen om alles hoorbaar te houden voor iedereen.

Kosten voor 8 weken zijn €100,- of per dag €3,-. Je mag dus ook aansluiten op dagen dat het wel uitkomt. Graag gepast betalen of per bankoverdracht o.v.v. meditatie van Overvloed (compleet of xx dagen) op rekening NL54RABO0324400063 HETLEVENALSBESTEMMING

Aanmelden via raakm3eensaan@gmail.com