Raak me eens aan Massage

‘Aanraken van lichaam en geest om weer in verbinding met jezelf en in balans te komen’

Ontspanningsmassage:

Massage is een prachtige vorm van ontspanning. Het gaat voorbij aan woorden en het hoofd. Je mag weer voelen en genieten van contact door aanraking. Aanraken is voor mens en dier een belangrijk aspect van het leven, het kan zoveel liefde en vertrouwen geven. Waarom zou je jezelf dit niet gunnen? Je wordt liefdevol en met veel aandacht aangeraakt en hoe je eruit ziet maakt niets uit, het gaat om jouw gevoel. Een slank en stevig lijf kunnen beide evenveel genieten, het is geen wedstrijd en ons lijf wil wel ontvangen. Soms kunnen we echter nog niet ontvangen en dat is een kwestie van vertrouwd raken met aanraking en met een masseur.

massage zwolle

Wat kan je verwachten? Een ontspannende massage die je uit je hoofd haalt. Zacht, traag, stevig en met aandacht mag je terug in je lijf zakken. Doe eens even niets anders dan ontvangen en blijf vanuit jou in contact met mijn aanraking.

massage Zwolle

Als basis ben ik opgeleid als sportmasseur en heb menig reballancing cursus gedaan. Ik ben daarin gaan voelen wat voor massage ik mensen wil geven en dat is gewoon een liefdevolle massage die soepel verloopt en die wisselend stevig en zacht is. Ik neem graag de tijd voor je dat zal je merken.

100% vrouwmassage:

Dit moet je lezen vanuit mijn perspectief waar ik al ruim 10 jaar gegroeid ben in het aanraken vanuit consent. Ik als masseur gun je een fijne ervaring.

De naam zegt het al, deze massage is alleen voor vrouwen en is wat intiemer dan de standaard ontspanningsmassage. Durf/kan jij als vrouw loslaten dat je alleen bij een partner wat intiemer kan zijn? Bij deze massage wordt je op speelse wijze wat intiemer aangeraakt en wordt je vrouwzijn wat meer benadrukt en uitgedaagd. Geblinddoekt, geluid, geur, smaak en gebruik van mysterieuze voorwerpen dagen je uit in deze reis door je zintuigen. Je kan het zien als een tantrische massage+ maar dan wel op een massagetafel. Alles van je lijf wordt meegenomen met uitzondering van je geslachtsdelen, dat is iets voor je partner. Je zal anderhalf tot twee uur heerlijk gemasseerd en verwend worden op liefdevolle wijze waarbij je ten allen tijde kan bijsturen als er iets gebeurt dat je niet wilt.

Diploma's zwolle massage
Mijn officiƫle papieren.

Wat is een tantrische aanraking? https://www.online-tantra-leren.nl/wat-is-tantrische-massage/

Ik geef geen tantra-massage maar raak wel tantrisch aan. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat het verder gaat dan een massage, daar ben ik namelijk niet op uit.