Raak me eens aan Massage

‘Aanraken van lichaam en geest om weer in verbinding met jezelf en in balans te komen’

Eigenlijk zijn er drie redenen voor een massage bij Raak me eens aan en wel:

  • Je hebt een fysieke klacht en zoekt middels massage ondersteuning bij je eigen genezing.
  • Je wordt door mij gecoacht en massage brengt je in contact met je lijf en wat je fysiek voelt.
  • Je bent op zoek naar ontspanning en wilt even genieten van je lijf.
massage zwolle

Sportmassage, Ontspanningsmassage middels reballancingtechnieken, technieken van mezelf en bindweefselmassage. Dit is wat ik geleerd heb, kom het gerust ervaren. Ook voel ik dat ik gewoon heel zachte massages wil geven. Eens niet de diepte in maar puur de zachte aanraking.

massage Zwolle

Als basis ben ik opgeleid als sportmasseur en heb menig reballancing en andere aanvullende cursussen gedaan. Met alle kennis die in me zit ontstaat er altijd wel een massage die past bij hoe jij op dit moment in je lijf zit en wat je wilt ontvangen. Jij bent leading. Duidelijkheid in de intake maakt dat je ook krijgt wat je wenst.

Diploma's zwolle massage
Mijn officiƫle papieren.

Wie ben jij en wat is je behoefte?

Een tijdje terug ben ik naar een tantrische massagedag geweest en zag ik in hoe heerlijk koesterend deze vorm was. Heel intiem en juist niet seksueel maar juist zo koesterend. Dit terwijl de ontvanger in al zijn of haar kwetsbaarheid voor je ligt. En zo hebben ik een vertaalslag gemaakt naar deze massage maar dan op een massagetafel ipv een matras. Voor mij is dit de ultieme vorm van ontspanningsmassage, juist omdat je in volledige overgave mag ontvangen. Deze vorm wissel ik alleen uit met vrouwen, mannen mogen een dame opzoeken om dit van te ontvangen.