liefde- en intimiteits Coaching.

Liefde:

Liefde en hoe we in staat zijn het te kunnen ontvangen en delen is sterk afhankelijk van hoe we opgegroeid zijn en ook wie we op ons pad van liefde tegenkomen. Hoe denk en praat je over jezelf? Ben je vrij en zelfverzekerd of stil en onzeker? Jij als mens ontwikkelt je en vaak gaat dat onbewust. In het proces van volwassen worden neem je allerlei overtuigingen aan en vorm je een beeld van wie je zelf bent door de signalen en afstemming op je gezin van herkomst.

Dat kan heel anders zijn dan wie je in je kern bent. Mogelijk loop je daar een keer tegenaan en mag je jezelf (opnieuw) gaan leren kennen. Je kan hierbij ondersteuning zoeken middels coaching. Iemand die je helpt duidelijk te krijgen wie je bent en wat je wilt. Ook iemand die je inzicht kan geven in je denkpatronen en je helpt dat bij te sturen. Je bent namelijk niet wat je denkt en om dat te doorgronden lukt vaak niet alleen.

Vaak houden mensen niet van zichzelf, cijferen zichzelf weg, hebben geen waarde, niet leuk genoeg, wat ik te zeggen heb doet er niet toe en zo nog meer gevolgen van een negatief zelfbeeld. Ook lichamelijk kan het grote gevolgen hebben. Vaak ziek, zwak gestel, te dik/dun, huidproblemen, geen energie, etc.

Relaties:

Er zijn allerhande relaties waar liefde en kwetsbaarheid aan bod komen. Ouder-kind, kind-kind, werkgever-werknemer, vriend-vriend. en vast nog vele andere varianten. Het gaat allemaal om hetzelfde nl. verbinden, jezelf kunnen zijn, wederzijdse interesse in elkaar, respect, en elkaar het beste gunnen. Je trekt vaak mensen aan van hetzelfde kaliber als jezelf dus als je mensen om je heen hebt die je niet zo leuk vindt mag je eens naar jezelf kijken en wil je dit nog wel of gun je jezelf een warmere volwassenere omgeving en leukere vrienden/collega’s/partner?

Vaak moeten mensen even een zetje hebben in de goede richting om weer een stap in die goede richting te maken. Je moet jezelf zien en doorzien. Wat doe je en waarom doe je dat? Het kan dus best zijn dat je leven compleet op zijn kop gezet wordt maar dan is dat wel voor een fijnere wereld voor jou. Dat is het doel. Geef jezelf je waarde terug en leer op je gevoel en je lijf te vertrouwen.

Spiritueel:

De volgende stap is weten dat je begeleid wordt in het leven door je gidsen. Ze geven je signalen en het is aan jouw om de subtiele signalen op te pikken. Voor mij is dat vaak muziek of een apparaat werkt ineens ff niet, ik zie een ekster of een veertje op mijn pad. Dat is voor jou vast weer anders en je mag je antennes scherpen op je omgeving, een alertheid terugvinden in jezelf. Er is altijd nog een volgende stap…

Coaching:

Jij wilt verandering en groei in je leven. Oprecht kunnen zeggen dat je van jezelf houdt en met dat als basis je leven weer kleur geven. Dit is jouw leven en wat nou als je niet meer dat saaie baantje tot het einde der tijden hoeft te doen? Geen zin meer hebt in nog een opleiding? Fysieke klachten die maar niet weggaan? Of in contact met een partner eens wilt ontdekken wat jouw vuur wakker maakt ipv altijd mee te gaan op de flow van de ander? Er zijn altijd twee kanten aan een verhaal:

  • Daar waar je ten dienste staat van een ander.
  • Daar waar jij krijgt wat jij wilt.

Wordt het niet eens tijd dat je gaat creƫren wat jij wilt?