Intimiteits- & liefdescoaching

We raken als mens allemaal de weg kwijt en zijn telkens op zoek naar liefde en veiligheid in de liefde. Steeds weer gaan we contact aan en krijgen onze lessen in de liefde. Eerst is het misschien genoeg als iemand je leuk vind, daarna vind je je weg naar het lichaam en geniet je van elkaars lijf om daarna de weg te vinden naar het liefdesspel en elkaar tot grote hoogte te brengen. Steeds weer leren we van anderen en beelden en verhalen die we lezen. Maar wat nu als dit allemaal onzin blijkt en het ook moeiteloos kan?

Mijn leven staat in dienst van de liefde en met dat pad sta ik anderen bij om ook dieper en dieper met de liefde te verbinden. Leer de zin en onzin van je innerlijke overtuigingen zien en groei. Dit leven gaat over het bereiken van een hoger bewustzijn en niet om een duur huis of goede baan. Hoeveel mensen zijn echt happy met een overvloed aan materiĆ«le zaken? Echt geluk zit in je hart en is met geld niet te verkrijgen. 

Als het gaat om intimiteit betekent dat woord niets meer en niets minder dan dat je jezelf kan zijn in het gezelschap van anderen. Oude overtuigingen kunnen daar behoorlijk invloed op hebben en je zal ze herkennen als triggers. Situaties waardoor je emotioneel wordt. Door jezelf te trainen wordt je steeds sterker en hebben oude overtuigingen langzaam maar zeker geen of weinig invloed meer.

intimiteitscoaching Zwolle
Start van een sessie.

Om jezelf te trainen moet je wel over je diepste geheimen en triggers kunnen praten en dat is in contact met anderen nog wel eens een probleem. Daarvoor ben je bij mij welkom, mijn openheid en vrijheid van denken zal je meenemen in een reis dieper in jezelf. Een reis die niet makkelijk is maar zoals je zelf van binnen al weet wel echt nodig is.

Intimiteit coaching Zwolle
‘geraakt’

Dit soort processen kosten tijd, dat is waarom er rustig de tijd voor je genomen wordt. Neem die tijd ook vooral, het gaat tenslotte om jouw welzijn. Iets waar je al jaren mee worstelt is niet ineens verholpen. Sessies worden aangepast aan jouw situatie en kunnen telefonisch of live plaatsvinden. In sommige gevallen zal ik een speciaal traject voorstellen.

Als je kiest voor een coachingstraject stellen we een contract op van wat je leerdoelen zijn en wat we wel en niet doen. Dit contract houden we ons aan. Een coachingstraject bestaat uit 6 ontmoetingen en vraagt toewijding, je zal op de proef gesteld worden. Je groei vind je buiten je comfortzone en geloof me dat je binnen een veilige setting daar zult geraken.

Helaas (of gelukkig) ben ik ervaringsdeskundige in onveilige hechting. Ik lees er veel over en doorzie snel waar het mis gaat en wat de liefdevolle stap is die nodig is om het aan te pakken.

Echte mannen hebben wel gevoel.

Het is ook mogelijk voor stellen om samen te komen voor verdieping in intimiteit en aanraking.