Zielsbestemming?

Een paar dagen geleden heb ik voor mezelf echt de knoop doorgehakt in wat ik ga doen. Ik ben intimiteitscoach en dat is een heel intiem beroep. Het is ook een beroep waar je je qua regelgeving in een grijs gebied bevindt. Wat kan volgens de mazen van de wet wel en wat kan niet? Omdat ik me als coach niet wil laten beperken door regeltjes van wat wel of niet kan en mag bevind ik me als ondernemer op een heel kwetsbare positie en dat besef ik.

Elke cliënt van me zou me door het proces dat we samen aangaan ooit voor de rechter kunnen slepen en me ruïneren. Gedachten en emoties spelen nogal eens hoogtij in het leven van de mens. Het is voor klant en coach dan ook zaak om helder te hebben wat de onderlinge afspraken zijn en ons daar stipt aan te houden. Een contract bij mij lijkt dan ook wel eens op een verbinding onder huwelijkse voorwaarden en ergens moet ik daar wel om lachen. Het is echter ook heel serieus. Ik probeer als mens/man en coach zo correct en integer te zijn als ik kan. Daarbij weet ik dat ik heel zuiver ben in mijn kern.

In mijn contact met cliënten is het belangrijk dat we samen puur en alleen de stukken van de cliënt onderzoeken. Mijn pad loop ik wel in mijn vrije tijd. Ik ben best een leuke man en dat maakt het makkelijker voor een vrouw om zich te openen voor het stuk in zichzelf dat (eindelijk) open en bloot gezien wil worden. Dit leven gaat over 1 persoon en dat ben je zelf. Ik ben bereid om een hulpstuk te zijn op het pad terug naar liefde want dat is het punt waar we vaak vastlopen: zelfliefde. 

Intimiteitscoach Zwolle
Laten we in kwetsbaarheid elkaar ontmoeten.

Soms kan je daar alleen naar toe groeien en soms heb je wat hulp nodig. Ik denk dat ik gezien mag worden als een extreme manier van hulp. Mensen zijn soms heel geslepen in hun vluchtgedrag en weten zich prima in de reguliere hulpverlening een weg te banen waarbij ze lekker in hun comfortzone kunnen blijven. Daar zit echter geen groei en dat is wel wat ik bied: groei. 

Voel je je geraakt door dit schrijven en heb je zoiets van: Hmm, dit klinkt erg confronterend maar wel precies wat je nodig hebt? Denk dan eens na over een coachingproject bij Raak me eens aan. 

In mijn coaching neem ik helemaal de tijd voor iemand. Je krijgt nl een hele dag de tijd ter beschikking met mij. Deels omdat jezelf op een diepere laag openen soms uren duurt en deels om te weten dat het eind van een sessie niet echt een escape is. 

Voor meer info kijk gerust eens op www.raakm3eensaan.nl of stel je vragen via de app.