Intimiteit- en Liefdescoaching

Ben jij op zoek naar een stuk bevrijding van je geest? Wil je maximaal leren genieten van je lijf? Zie je de onzin in van schaamte en mag je naaktheid er zijn ongeacht welk lichaam je hebt? Er zit zwaarte op naaktheid en intimiteit, een zwaarte die ons mensen niet dient. Alles van wie jij bent, wat je denkt en hoe je reageert mag er zijn.

Om hierin te groeien moet je je daarin oefenen en dat mag je bij Raak me eens aan. In kleine (of grote) stapjes gaan we spelen met het lichaam en ons denken. Hoe? Door met mij in contact te gaan en te gaan spelen, voelen en ontdekken. Hoever mag dat gaan? Ver, maar er wordt vooraf besproken hoe ver dat is. Die afspraak bewaken we beide maar ik zeker.

Liefde gaat niet over presteren maar over een ontspannen staat van zijn en dat is de basis vanwaaruit we contact maken. Er moet niets en er is alle tijd. Mijn gift aan de wereld is om deze ontspannen staat van zijn door te geven aan hen die dat nodig hebben om vandaar uit te gaan spelen met het leven. Je bent niemands speeltje maar je mag gaan voor je eigen genot en levensstijl.

Tot snel