Coaching/Healing

Ik coach/heal met alles wie en wat ik ben en voel wat er nodig is bij iemand aan de hand van een gesprek of ander contact.

Op welke gebieden coach/heal ik? Persoonlijkheidsgroei en Intimiteit

Dit beslaat dus meerdere segmenten van je leven, hoe is de relatie met jezelf? Hoe stel je je sociaal op en hoe wil je zijn? Hoe ga je om met een partner? Famile, werk, etc. Overal waar je interactie hebt met mensen zal mijn coaching effect hebben. Je krijgt meer zelfvertrouwen, wordt zelfredzaam en komt zelfverzekerder over. Je gaat leven zoals jij wilt en zet jezelf op plek nr 1.

Mijn streven is om je in 6 sessies weer op het goede pad te krijgen, sessies waarbij ik echt de tijd voor je neem. In welk tempo we die sessies doen en hoe lang een sessie duurt laat ik open. Hoe een sessie eruit ziet is ook niet te zeggen, ieder mens is anders en zodanig iedere sessie ook.

We kunnen eventueel eerst een intakegesprek voeren om te zien of er een klik is tussen ons. Ik ga voor echt en zal ook een echte vriend proberen te zijn, voor mij betekend dat dat ik nergens omheen draai, niets verzwijg en gewoon de waarheid zeg waar ik dat nodig vind. Ten teken dat je bij me komt betekend dat er iets moet veranderen in je leven en dat kan alleen als je het in de ogen kijkt en niet uit de weg gaat. De waarheid zeggen is voor mij ook tonen van liefde en dat is mijn systeem en wie ik ben: liefdevol. Liefde heeft de kracht om alles te genezen.