Coaching/Healing

Ik coach/heal met alles wie en wat ik ben en voel wat er nodig is bij iemand aan de hand van een gesprek of ander contact.

Op welke gebieden coach/heal ik? Persoonlijkheidsgroei en Intimiteit

Waarom? Waarom zou je je in deze metootijd beginnen als mannelijke coach voor vrouwen? Vrouwen die niet meer durven lief te hebben, geen contact meer durven te maken met een man?

Omdat het me pijn doet om vrouwen te zien die geen contact meer durven te maken. Te zien dat ze mannen en ook mij niet meer vertrouwen. Ik gun iedereen de liefde maar hoe doe je dat met een vrouw die niet verbindt? Het doet me pijn om gesloten ogen te zien om iets vreselijks wat gebeurt is. Dat is niet hoe het bedoelt is, de verbinding tussen man en vrouw kan zo magisch zijn. We leren echter niet hoe we lief zouden moeten hebben, als puber heb je allerlei heftige emoties maar hoe je er mee om moet gaan? Daar hebben we vaak nog geen idee van en vanuit onzekerheid zijn we erg slecht in het bewaken van onze grenzen. We weten nog niet eens waar die grenzen zijn, wat vind ik wel en niet oké? Soms is het al gebeurt voor je er erg in hebt en voor je kan zeggen ‘ik weet het niet maar dit vind ik niet fijn’ of STOP! Eigenlijk wou je met kleine stapjes verkennen maar de ander nam ineens die reuzenstap. 

Liefde en vrijen is iets wat langzaam en voorzichtig mag, je mag er de tijd voor nemen en eerst leren van elkaar te genieten. De wereld gaat zo snel en onze emoties zijn soms zo heftig. Er zijn een paar mensen die lesgeven in het hoe en wat in de liefde maar er zijn er miljoenen die op zoek zijn naar die info. Liefde en intimiteit is voor iedereen ook weer anders en je mag gerust zeggen ‘ik weet niet precies hoe ik je lief kan hebben, ik weet niet wat jij fijn vindt’ en daarmee de weg openen om elkaar te leren liefhebben. ‘Try en error’ in de liefde. 

Waarom Ik?

 • Omdat ik het werken in een mannenwereld wel zat was.
 • Omdat ik lief wil kunnen doen, ik ben geen vechtersbaas en zal dat dit leven ook vast niet meer worden.
 • Omdat ik een enorme controle heb over mezelf door wat ik zelf meegemaakt heb.
 • Omdat ik zelf een lange weg afgelegd heb en hem nog loop.
 • Omdat ik een zacht karakter heb en dat ook voelbaar is aan mijn lijf.
 • Ik zie graag mensen opbloeien van in de knop naar de mooie bloem die ze kunnen zijn, ik wil (ont)spanning en dingen doen die er toe doen.
 • Ik wil de verandering zijn voor iemand in hun leven waardoor ze weer stappen durven zetten.
 • Ik wil al mijn intellect en creativiteit moeten gebruiken om uit te dokteren wat er nodig is.
 • Ik wil de veiligheid bieden waar dat nodig is, ik wil liefde uitstralen gewoon omdat ik dat kan en omdat alles kan genezen in liefde.
 • Ik wil plezier maken tijdens dat proces en je verhaal aanhoren hoe intens dat ook is.
 • Ik wil me nuttig voelen en geliefd om wat ik doe.

Laat me je helpen jezelf te genezen, de volgende stap te zetten. Zien waar je vandaan komt en niet meer blijven staan maar door. Je kracht vinden in jezelf. 

Laat mij het zonnetje zijn die maakt dat de bloem opbloeit❤️