Betaalde liefde?

Ik heb best de nodige (chat)gesprekken met dames en wat ik daar een beetje uit filter is dat vrouwen niet betalen voor coaching in intimiteit of liefde. Ze hebben vaak belangstelling genoeg van mannen en hoeven dus maar met de vingers te knippen lijkt het wel en er staat een man paraat. Dit zal niet voor alle vrouwen gelden hoor want uitzonderingen heb je altijd.

De maatschappij is aan het veranderen en veel vrouwen leven zelfstandig en hebben ook niet de behoefte om samen te wonen. Ze hebben liever hun eigen plek en zoeken af en toe contact.

Als je als vrouw( of man) de nodige kwetsuren hebt opgelopen in het contact met mannen( of vrouwen) kan het zijn dat je heel voorzichtig wordt om nog een man toe te laten in je leven. Eigenlijk wil je wel contact maar vind je dat te onveilig voor je hart. Een man die je in het uitgaansleven of op een datingapp tegenkomt is ook op zoek naar liefde en neemt zijn eigen sores mee in het contact.

Teach me how to dance with you, teach me how to love…

Als je dan als vrouw op zoek bent naar groei in intimiteit kan het fijn zijn als je de kant van de man buitenspel kan zetten en volledig de focus op jouw verhaal kan houden. Dat is wat je bij mij kan vinden, een oefenplek met de focus op jouw verhaal. Een plek waar je je ‘Ja’ mag gaan voelen en je ‘Nee’ er altijd mag zijn. Het sterkt je in je zelfvertrouwen als je weet waar je staat en weet wat je behoefte is.

Liefde Intimiteit Coaching Zwolle

Ik ben er ook van overtuigt dat we met z’n allen op een verkeerde manier zijn gaan vrijen, dat het veelal te snel gaat en we telkens vooral naar een hoogtepunt toewerken. Dat is waarom ik tijdens sessies alle tijd neem en telkens een hele dag uittrek voor een sessie. Hoe ik erachter kwam dat het allemaal te snel gaat? Ik kon door het te snelle tempo zelf niet bijhouden wat ik voel en daar gaat het tijdens het vrijen om. Het ultieme genot, alles voelen en bewust connectie met elkaar maken. Totaal niet bezig zijn met een hoogtepunt zodat het als vanzelf kan ontstaan of niet.

Wat misschien ook goed is om te vermelden is dat ik onderweg naar een sessie ook telkens een emotielaag in mijn onderbuik voel. Mijn innerlijk kind die zich dan meldt in de zin van: wat gaat er vandaag weer allemaal gebeuren en hou je mij wel veilig? Mag ik ook nee zeggen als dat zo voelt? Het liefst wil de kleine jongen in mij alleen knuffelen en in verbinding zijn. Ook voor mij is het vaak nog reuze spannend maar voor groei is het ook nodig om stappen te blijven maken. Durf jij?