Vaders, Dochters, seksualiteit en veiligheid.

Waar te beginnen over zo’n onderwerp? Misschien maar gewoon bij het begin, weet dat dit gaat over wat ik ervaren heb. De eerste jaren is er vaak nog niets anders dan zorg voor een dochter. Toen Daniëlle een jaar of 5 was zijn haar moeder en ik gescheiden, mogelijk heeft het effect op onze band maar dat weet ik niet zeker. Jullie moeten weten dat ik gek ben op mijn dochter en zielsveel van der houdt. Zij heeft dat als geen ander door en speelt soms met me. Wat krijg ik wel voor elkaar en wat niet, manipulatie zit er al vroeg in. Dat vraagt soms om een keiharde opstelling, tot hier en niet verder. 

Doordat ik co-ouder ben zijn mijn beide kids om de week bij me en dat betekent de ene week niets en de andere week knus met ze op de bank. Zo zat ik dus regelmatig met Daniëlle op schoot, knus en gezellig een film kijken of voorlezen. Aangezien ze nogal een draaikont is was ze wel eens all over me en dan kon het wel eens gebeuren dat mijn lijf reageert middels een erectie, je weet wel dat stuk van een man dat van jongs af aan vooral verborgen behoort te blijven. Zij had dan niet door wat er bij mij gebeurde en ik hoefde er niets mee dus ik liet het zijn. Dit gebeurde best geregeld en ik ben een gezonde man en deed dit niet met opzet. Het gebeurt je. Ik vond het ergens wel ongemakkelijk maar ik was er maar gewoon mee. Naarmate ze ouder werd had Daniëlle het soms wel door wat er bij mij gebeurde en ik denk dat ze stiekem wel eens wat aan het uitlokken was. Je moet weten dat ik niet moeilijk doe over mijn lijf en naaktheid en ik serveer gerust het ontbijt voor hun in mijn nakie. Je bent het voorbeeld en als ik van jongs af aan geheimzinnig doe over mijn lijf dan is dat wat je je kids ook leert. 

Nu had ik Daniëlle door wat er met mijn lijf gebeurde weg kunnen duwen omdat het ongepast was. Dan had zij zich aan de kant geduwd gevoelt niet wetende wat ze verkeerd had gedaan. Niet fijn voor een opgroeiend kind. 

Ook had ik met mijn opwinding kunnen spelen en met lust-energie op mijn dochter kunnen reageren. Erg fout en helaas zal het bij sommige vaders wel gebeuren. Dat is onder andere waarom ik dit wil delen. 

De enige energie die je met je kind wilt delen is zuivere liefde, je wilt ze niet wegduwen en ook niet gebruiken. Je bent als vader hoeder van een opgroeiend kind die je nodig heeft, door wie ze gezien wil worden. Bij wie ze zich haar hele leven veilig wil voelen. Niet meer en niet minder. Houd je lust buitenspel, wees met je fysieke reactie en laat het zijn. Dit geldt ook voor al haar vriendinnen die komen spelen. Een kind geeft zelf wel aan wat wel en niet klopt, ga niet forceren. Zo is ze als vanzelf al best jong alleen gaan douchen en mocht ik aanvoelen dat dat is wat ze nodig had. 

Om dit stuk nog aan te vullen. Mannen blijf ook weg met je lust-energie bij kinderen van een nieuwe partner. We don’t go there. Eigenlijk kan je het wel samenvatten als blijf weg met lust van kinderen. Dat is waar trauma’s en afstand ontstaat. Ook al raak je ze met geen vinger aan, je energie verraad je meteen. Daar wordt je onveilig en wordt je moeilijk bereikbaar. 

Dit nummer raakt me op dit gebied.

Intimiteit, behandelingen en de legaliteit.

Vandaag nog maar weer eens gepuzzeld met hoe het zit als je als intimiteitscoach aan de bak wilt en wat wel en niet mag. Ik heb nl geen zin om illegaal bezig te zijn maar er is ook niet echt nagedacht nog door de regeerders over dit vakgebied. Hoer of gigolo is tenminste duidelijk en valt echt onder de prostitutiewet maar intimiteitscoaches en tantramasseurs horen daar totaal niet bij. We zijn namelijk niet met intimiteit bezig om iemand een orgasme te geven maar we zijn bezig iemand te leren met zijn eigen gevoel en seksualiteit om te gaan. Das net een andere insteek maar het wordt wel over 1 kam geschoren. 

Om dit goed op de rit te krijgen zal de overheid moeite moeten doen want er moet iets nieuws gecreëerd worden. Als ik namelijk mensen help met het leren genieten van aanraking en intimiteit ben ik eigenlijk iemand aan het trainen voor wanneer ze een geschikte partner tegenkomen. Dat daarbij soms wat intimiteit ontstaat is bittere(eigenlijk leuke) noodzaak. Dat je met dit werk dus valt onder de prostitutiewet is dubieus want het is eerder therapeutisch dan dat het seks is. Intimiteitscoaches zijn vaak gewone mensen met een relatie die niet uit zijn op de seksuele handelingen die soms nodig zijn voor de groei van een mens. Ik zie het als dat we helpen met stabiele mensen te creëeren die leren wat intimiteit is en daardoor weten wat wel en niet oké is. Je leert mensen waar hun grenzen zitten en dat is precies wat er nodig is in relaties. Ook leer je dat het leuk mag zijn en dat intimiteit bedoelt is om het fijn te hebben. 

Mannen mogen juist weer hun gevoel leren kennen en vrouwen mogen duidelijker hun grenzen leren aangeven( mannen ofc ook). Zo’n 30-40% van de mensen groeit nog steeds op vanuit onveilige hechting en iedereen komt wel eens in contact met de gevolgen daarvan. Gevolgen die nog een leven lang hun nasleep kunnen hebben. Met de juiste coaching is er veel te verhelpen. Aan je opvoeding kan je nu niets meer doen, aan hoe je er mee omgaat wel.  

Mijns inziens is trainen in intimiteit ernstig nodig in de maatschappij en kan het veel ellende voorkomen. Ook mogen we leren om integer om te gaan met beeldmateriaal verzameld uit (eerdere) relaties en zou je juist anderen moeten corrigeren als ze iets tonen dat niet oké is ipv het leuk te vinden en het maar klakkeloos te verspreiden zonder na te denken over de gevolgen voor de persoon die op het beeldmateriaal staat. 

Let’s make this world a better place!💞

Opleiding doen of niet?

Twee jaar geleden ben ik maar gewoon begonnen als knuffelaar en masseur, iets wat me wel lag dacht ik en ik hoef alleen maar in het moment te zijn met iemand. Uit dat knuffelen ontstond eigenlijk als vanzelf coaching, hele intieme en diepe trauma’s kwamen aan het licht. Daar waar menig prof niet boven water kreeg wat er echt speelde lukte mij dat wel. Dat mijn begeleiding niet vlekkeloos gaat of ging is wat het is maar het maakt wel eens dat ik twijfel of ik toch niet een coachingsopleiding ga volgen.

Eerder was daar gewoon geen budget voor maar nu zou dat wel kunnen. En dus heb ik wat om me heen gekeken en geïnformeerd. Een intimiteitsopleiding of compleet coach traject, zelfs trainingsacteur leek me wel wat. Als ik dan met zo’n opleider in gesprek raak kom ik er telkens achter dat ik vanuit mezelf al heel goed bezig ben en dat wat ik al doe erg lijkt op wat zo’n opleiding brengt.

fighterpilots
Lekker spelen

Ik ga dus dat ik maar gewoon op mezelf vertrouwen en door met wat ik al begonnen ben want het is erg nodig. Veel mensen zijn ergens contactgestoord en weten niet meer hoe ze op normale wijze intimiteit ten gehore kunnen brengen in hun omgeving. Er is veel achterdocht onder de mensen, zeker waar het aanraken en knuffelen betreft. Dingen kunnen al snel niet.

Voorbeeld: Ik ben zelf vader van een zoon en dochter en die spelen gerust met andere kindjes. Als die kinderen bij mij spelen behandel ik ze als de mijne, heel normaal en logisch. Als ik ergens in het openbaar kleine kinderen tegenkom probeer ik soms een beetje te spelen maar stuit vaak op een aangeleerd gedrag dat alle vreemde mannen eng zijn en dat je maar beter geen contact met ze kan maken. Veel van die mannen zijn echter zelf ook vader en hebben niets slechts voor.

Mannen onder elkaar zijn ook eerder wantrouwig dan ondersteunend aan elkaar. Ik deed dat ook maar nu ik wat meer met mannen om ga zie ik in dat al die mannen net zo zijn als ik. Ze willen ook hun liefde delen met de wereld maar weten soms niet hoe. We leven namelijk in een angstcultuur en mogen waar naar een liefdescultuur. Iedereen wil liefde en (bijna) iedereen is te vertrouwen. Als we vanuit liefde verbinden is de ander ook geen concurrent maar een broeder( of zuster).

Het vergt van mij dat ik mijn pantser afgooi en me kwetsbaar opstel. Zover ik dat al kan doe ik dat en je ziet dan na een paar seconde de ander ook ontdooien en zachter worden. Vanaf daar kunnen we gaan samenwerken want samen wordt het leuker. Het mag allemaal best wat losser en intiemer. Vrouwen zijn niet uit op elkaars man en mannen zijn niet uit op de ander zijn vrouw. We willen echter allemaal plezier maken en niemand is eigendom van de ander.

Mijns inziens is het zo dat wanneer je relatie goed zit je ook weet dat je partner niet ‘te ver’ gaat met een ander. De hele kijk op intimiteit is langzaam aan het shiften en veel relaties zijn open. Iedereen mag het doen zoals hij of zij wil en laat elkaar vrij om dat te doen.

Ik? Ik ben een masseur, knuffelaar en door het leven opgeleide coach die nu nog maar even geen opleiding gaat doen. Lekker vertrouwen op mijzelf, op mijn inzicht, intuïtie en op mijn mooie zuivere hart. Misschien werkt het in mijn nadeel dat ik nu single ben, geen organisatie achter me heb maar ik vertrouw op mij en durf dit wel aan.

Jij? Jij bent welkom als je wat hulp en inzicht kan gebruiken op je pad. De druk mag van de ketel, het is mooi geweest. Laten we allemaal weer wat meer tijd aan ons zelf en aan elkaar besteden want dat bewijst telkens weer heel fijn te zijn.

Aho

Van Platzak naar Dutch-Phoenix!

Platzak was de ingame naam die ik denk ik 15-20jr geleden aangenomen had. Lekker duidelijk Nederlands en van mijn kant zat daar een stuk humor achter. Als je echter naar de waarde van de naam kijkt is platzak niet zo’n lekkere naam maar daar was ik nooit mee bezig. Ik had tenslotte geen eigenwaarde of goed zelfbeeld, ik cijferde mezelf heel veel weg en stond vaak in dienst van anderen. Tot ik een jaar of 10 geleden met zelfontwikkeling begon. Langzaam maar zeker ging ik weer voelen en ook onderzoeken hoe ik geworden was tot wie ik ben. Een hele reis en ik heb veel gelezen en eea aan workshops gevolgd. Mijn relatie strandde tussendoor en ik ging nieuwe contacten aan. Mijn zelfbeeld en zelfliefde groeide stapje voor stapje en is nu op een acceptabel niveau. Ik kan rustig zeggen dat ik een mooi mens ben en dat ook vanuit heel mijn hart menen. Ik ben geen makkelijk mens want ik ben iemand die leeft voor de echtheid van het leven. Ik ben zo echt als ik kan zijn en chitchat doe ik niet meer aan. Mijn aandacht verslapt dan en ik ga snel uit contact. 

love coaching Zwolle

Wat ik mijn hele leven al wel doe is positief blijven. Van alles proberen en als ik vastloop kom ik altijd weer terug of sta ik terug op. Dat is wat een Phoenix ook doet. Een magische vogel die zijn magie gebruikt en dan opbrand en uit zijn eigen as terug opstaat. Zo ontstond 2 jaar geleden de naam Dutch-Phoenix, klinkt al een stuk beter en voelt ook krachtiger of magischer. 

Mijn hele leven puzzel ik al wie ik ben en de laatste jaren over hoe ik dan wil leven. Het krijgt steeds meer vorm en het mag een combi zijn van massage, knuffelen en coaching. Ik wil het doen zoals het voor mij klopt. Alles staat hierbij in het teken van ontspanning en tot jezelf komen. Ik gun namelijk iedereen dat ze eerder oké met zichzelf zijn dan ik zodat ze kunnen gaan doen wat hun speciale missie is. Als persoon bezit ik een grote vrijheid en accepteer ik niet klakkeloos van: zo doen we het altijd al dus zo moet het. Ik blijf scherp en alert op dingen die er voor mij toe doen. Als ram moet er iets groots bewerkstelligt kunnen worden en dat ga ik vast nog doen. Kijken naar nieuwe wegen en paden, mezelf de vrijheid gunnen om het anders te doen. 

Phoenix coaching Zwolle

Als puber had ik het niet zo goed en ik durf rustig te zeggen dat je mij kan vergelijken met het verhaal van het lelijke eendje. Ik vond mezelf niet mooi of bijzonder en was een eenzame ziel tussen de vele mensen. Vaak was ik alleen en maakte ik mijn wereld klein. Duurzame vrienden waarmee ik een hechte band had waren er niet en ik geloof dat dat komt omdat ik mezelf niet echt was. Ik was iets wat ik dacht te moeten zijn en was in mijn jeugd ver van mezelf geraakt. Dat ben ik nu aan het terugvinden en er zit een heel eigenzinnig mannetje in mij. Een heel lief en eigenzinnig mannetje die veel liefde te delen heeft en ook nog wel het nodige uit te zoeken heeft in het verbinden en de liefde. Tijdens mijn coaching stuit ik soms op mensen die ook nog wat uit te zoeken hebben in de liefde en dat is best interessant. Bij mannen wil ik dan best in contact gaan en doorvoelen wat er speelt zodat de man zelf kan gaan kijken wat hij wil in relaties mbt intimiteit. Bij vrouwen ben ik best bereid om een stap verder te gaan en daadwerkelijk te vrijen als zij van haar uit voelt dat ze met mij uit wil zoeken hoe zij de liefde met een man wil bedrijven. Ik zal daartoe nooit van mij uit op aandringen maar ga het niet uit de weg. Nu is dit als coach volgens bestaande wegen niet toegestaan want je positie tov een cliënt klopt niet. Je staat als coach/hulpverlener boven de cliënt. 

Sommige mensen kunnen ontploffen van woede als ze hierover horen en het is ook wel eens gebleken dat kwetsbare vrouwen misbruikt zijn door mannelijke hulpverleners. Maar mijn cliënten zijn allemaal volwassenen en kunnen best zelf hun oordeel vellen of iets wel of niet goed is en ze mogen ook fouten maken en daarvan leren. Als ik niet geheimzinnig doe over dat ik best therapeutisch wil vrijen met cliëntes en zij van mij willen leren of op mij willen oefenen dan zijn daar twee volwassenen bij betrokken. Ik plaats me niet boven een ander en ben helper of ondersteuner van iemands  proces. Voor mezelf geef ik me 5 jaar in wat ik nu doe om dan verder te groeien tot leraar en mannen te gaan onderwijzen hoe met een vrouw om te gaan. Daar gaat nog veel mis, mannen weten het niet en krijgen het niet geleerd van een leraar of vader en gedetailleerd praten over wat je in bed met vrouw doet deed ik toen ik jong was zeker niet. Dus eigenlijk krijg je het niet geleerd. En daar waar mannen het niet weten zijn er vrouwen die niet goed hun grenzen kunnen aangeven. Als je deze partijen als geliefden bij elkaar zet ontstaat er wel iets maar niet altijd iets fijns. Daar ontstaan dan ook de nodige trauma’s en aangezien je pas een partner aantrekt van een ander niveau als je doorziet waar je de fout ingaat lopen mensen nog wel eens herhaald tegen hun trauma aan. Daar wil ik dus wel bij helpen om een stap in te maken. 

Mannen mogen meer in hun gevoel komen, het machogedrag en het moeten hebben van een gespierd lijf is allemaal illusie. Je hoeft alleen maar te verstillen en te verbinden met een vrouw. Genieten van het samen zijn en de liefde laten stromen. Stroomt het niet als vanzelf? Dan mag je daar eens goed naar gaan kijken. Ga het onderzoeken, het is jou leven en dit is het mijne. 

🙏

Betaalde liefde?

Ik heb best de nodige (chat)gesprekken met dames en wat ik daar een beetje uit filter is dat vrouwen niet betalen voor coaching in intimiteit of liefde. Ze hebben vaak belangstelling genoeg van mannen en hoeven dus maar met de vingers te knippen lijkt het wel en er staat een man paraat. Dit zal niet voor alle vrouwen gelden hoor want uitzonderingen heb je altijd.

De maatschappij is aan het veranderen en veel vrouwen leven zelfstandig en hebben ook niet de behoefte om samen te wonen. Ze hebben liever hun eigen plek en zoeken af en toe contact.

Als je als vrouw( of man) de nodige kwetsuren hebt opgelopen in het contact met mannen( of vrouwen) kan het zijn dat je heel voorzichtig wordt om nog een man toe te laten in je leven. Eigenlijk wil je wel contact maar vind je dat te onveilig voor je hart. Een man die je in het uitgaansleven of op een datingapp tegenkomt is ook op zoek naar liefde en neemt zijn eigen sores mee in het contact.

Teach me how to dance with you, teach me how to love…

Als je dan als vrouw op zoek bent naar groei in intimiteit kan het fijn zijn als je de kant van de man buitenspel kan zetten en volledig de focus op jouw verhaal kan houden. Dat is wat je bij mij kan vinden, een oefenplek met de focus op jouw verhaal. Een plek waar je je ‘Ja’ mag gaan voelen en je ‘Nee’ er altijd mag zijn. Het sterkt je in je zelfvertrouwen als je weet waar je staat en weet wat je behoefte is.

Liefde Intimiteit Coaching Zwolle

Ik ben er ook van overtuigt dat we met z’n allen op een verkeerde manier zijn gaan vrijen, dat het veelal te snel gaat en we telkens vooral naar een hoogtepunt toewerken. Dat is waarom ik tijdens sessies alle tijd neem en telkens een hele dag uittrek voor een sessie. Hoe ik erachter kwam dat het allemaal te snel gaat? Ik kon door het te snelle tempo zelf niet bijhouden wat ik voel en daar gaat het tijdens het vrijen om. Het ultieme genot, alles voelen en bewust connectie met elkaar maken. Totaal niet bezig zijn met een hoogtepunt zodat het als vanzelf kan ontstaan of niet.

Wat misschien ook goed is om te vermelden is dat ik onderweg naar een sessie ook telkens een emotielaag in mijn onderbuik voel. Mijn innerlijk kind die zich dan meldt in de zin van: wat gaat er vandaag weer allemaal gebeuren en hou je mij wel veilig? Mag ik ook nee zeggen als dat zo voelt? Het liefst wil de kleine jongen in mij alleen knuffelen en in verbinding zijn. Ook voor mij is het vaak nog reuze spannend maar voor groei is het ook nodig om stappen te blijven maken. Durf jij?

Sexual healing

18 mei volle maan. In aanloop naar deze volle maan kwam er van alles los en kreeg ik de nodige inzichten. Eerst was er het inzicht dat ik als kind ben gaan geloven dat ik niet oké ben. Ik ben gaan inzien dat mijn gedrag misschien niet oké was maar dat ik als mens helemaal oké ben. Een mooi inzicht en die neem de komende tijd mee om daarin te groeien. Ik ben namelijk heel oké.

Een ander inzicht is dat liefde veilig is. Mijn gedachten over liefde kunnen maken dat het voor mij niet veilig voelt maar liefde is op zich veilig. Doordat ik het te eng vond als iets te dichtbij mijn hart kwam ging ik rebelleren. Relaties( privé, werk, hobby) saboteren om weer afstand te creëeren. Wat ik eigenlijk nodig had was iemand die door mijn gedrag heen keek en me koesterde en liet zien dat het wel veilig was.

Dan de heiligheid van de verbinding tussen man en vrouw: ik besef steeds meer hoe intiem het is om een vrouw te penetreren. Je gaat haar heilige tempel in. Als je de trap oploopt naar die tempel zorg dan aub dat je alle onzuiverheid achter je laat. Ga binnen vanuit liefde en als je dat niet kan ga dan niet naar binnen. Een vrouw mag ook zuiver voelen dat ze een man wil binnenlaten en een man mag zuiver voelen dat hij naar binnen wil. Als dat niet zo ( ook voor 1 van beide)is wees dan goed voor jezelf en doe het niet. Ook niet bij je vaste partner.
In mijn coaching ben ik anders dan anderen en maak ik gerust fysiek contact. Het mooie van dat contact is dat ik niets moet, er is alleen maar zijn bij een anderen. Koestering, liefdevolle aanraking en voelen wat er nodig is. Aanraking en in gesprek blijven is een zeer krachtig middel.
De een heeft het nodig dat ze in je bijzijn haar levensenergie helemaal mag openen en weten en ervaren dat je daar juist niets mee doet. Bij de ander kan het zijn dat juist die levensenergie en het contact met haar heilige tempel wakker gemaakt mag worden. En dan nog hoeft er van mijn kant niets. Er is eerst een bedding nodig van veiligheid, geef die aub aan je partner en als je het niet weet vraag het na.
Soms denk ik wel eens dat ik gek ben om dit werk te doen als hooggevoelige man maar van de andere kant is het nodig en een ieder die daar anders over denkt? Daar zeg ik tegen fijn, jij hebt daar geen healing in nodig. Maar er zijn er die dat juist wel hebben, een positieve ervaring met het andere geslacht daar waar het al zo vaak over een grens ging.
Ik zal ook niet beweren dat ik de perfecte lover ben maar ik kan wel iemand recht op het pad zetten hoe ze de liefde wil ervaren. Gister realiseerde ik me dat je heel lief moet zijn om dat te kunnen doen wat ik doe en dat ben ik gelukkig ook. Als ik niet lief tegen je doe kijk dan maar eens naar je eigen gedrag.

Daarnaast zal ik eens workshop gaan maken voor mannen (&vrouwen?) met elkaar om te gaan en hoe lief te hebben. Gek dat ik dat moet gaan doen maar schijnbaar zijn er veel die het niet weten en hoor ik ook niet veel goeds over cursussen voor mannen om maar te kunnen ‘scoren’ bij een vrouw. Dat is het niet, dan heb je als man geen idee waar liefde en intimiteit over gaat. En er zijn ook vrouwen die het niet weten en tussen die twee groepen gaat er veel mis energetisch.

Liefhebben mag leuk en speels en ontspannend zijn, let’s play…

Overweldigende seksuele energie

Het universum stuurt hele kleine signalen op je af en het is de vraag of je gevoelig genoeg bent om ze op te pikken. 

Raakm3eensaan krijgt steeds meer vorm en ik dacht door wie ik ben dat ik vrouwen mocht gaan helpen die introvert zijn en niet goed zichzelf durven te laten zien in de liefde. 

De laatste dagen krijg ik echter signalen door(op mijn pad) dat ik juist vrouwen mag helpen met een overweldigende seksuele energie. Die willen groeien in intimiteit maar doordat ze voor veel mannen to much zijn komt hun eigen groei niet aan bod. Dat is waar ik mag helpen. Blijven staan als man en juist niets doen met die energie tot de vrouw in kwestie eraan toe is om daar wat mee te doen. 

Geloof me dat ik dat kan, ergens is het juist fijn voor mijn persoontje om daar juist niets mee te hoeven en gewoon in liefde bij een vrouw te zijn. Juist om haar kwetsbare proces bij te staan want dat is het: overweldigend seksueel kwetsbaar. 

Plezier hebben in je werk?

Dat wil toch iedereen? Voor mij was het 4 jaar terug helemaal klaar, ik zat bij een hele goede en ook best leuke werkgever. Het werk was bij vlagen zeker (erg) leuk en ik kon er goed van leven. En toch zat ik daar niet op mijn plek, als persoon stond ik niet echt voor wie ik ben en dat maakte dat ik werk deed waar ik niet echt goed in ben: meettechnicus. Op zich best leuk maar het was mij teveel achter een pc, zeker als je bekijkt dat ik me thuis ook nog veel achter een pc verstopte met gamen. 

knuffelaar coach massage Zwolle
Knuffelsessie en plezier

Om een lang verhaal kort te maken zat ik niet goed in mijn vel en kon ik ook niet echt aangeven wat ik wou qua werk. Eerst maar eens 2 jaar in de WW geleefd en de tijd genomen voor mezelf. Ik kreeg een eigen huis, rust en tijd om te voelen. Als hobby masseerde ik al een tijdje en ik ging naast het masseren ook nog naar biodanza. Ook had ik wel eens gelezen over knuffelaars en dat ze daarmee hun geld verdienden. Dus het plan opgevat om voor mezelf te beginnen als knuffelaar en masseur, mensen zijn naar mijn inzicht behoeftig naar meer ontspanning( burn-outs en depressies genoeg) dus daar moet wel een boterham mee te verdienen zijn. Naam( Raak me eens aan) bedacht en hup, aan de slag dacht ik. 

Maar dat viel tegen, je bent een onbekende masseur in een stugge regio als Overijssel. Daar zijn de mensen nog niet zo aanrakerig, Ergens voelde ik dat wel aan maar iemand moet de eerste zijn dus gaan met die banaan. 

massage  coaching knuffelen Zwolle
Massage

Mondjesmaat kwamen er klanten en bij vlagen was het druk en erg rustig, reden om scherp te blijven en te puzzelen. Mensen zijn heel gevoelig in hoe een verhaal gebracht wordt en zeker als je voor een massage gaat kijken ga je je inlezen welk verhaal iemand deelt. Volgens mij had ik puur als masseur best een inkomen op kunnen bouwen maar ik had het knuffelen erbij bedacht. Eea staat ook op 1 website naast elkaar vermeld dus dat zal best de nodige mensen afgeschrikt hebben. Dat heb je altijd denk ik en ik wachte af en stelde bij. Door een aantal ervaringen in het knuffelen kwam ik erachter dat mijn pad ‘als mens zoekende naar wie ik ben’ maakte dat ik andere mensen verder kon helpen. Mensen die al jaren begeleid werden hadden baat bij wat ik te bieden heb en dus coaching erbij in het leven geroepen. En ik vind het prachtig wat ik nu aanbied, ga graag naar klanten toe en knuffel/coach mensen die dat nodig hebben. Ook masseren gaat me goed af, ik vind het fijn als mensen helemaal ontspannen. 

Ik ben een ram dus als er een nieuw idee komt is er ook gauw een uitvoering. Ik ben hooggevoelig en maakte privé in het contact met vrouwen het nodige mee waaraan ik merkte dat bij deze vrouwen wel eens een grens overschreden was op intiem vlak. Aangezien ik geleerd had dat ik gek ben op aanraken en het coachen me ook goed afging ontstond het plan om gevoelige vrouwen te gaan helpen. Met kleine stapjes weer leren verbinden met een man. Leren grenzen aan te geven en leren aangeven hoe een vrouw zelf graag ontvangt. 

In workshop en op dansfeesten voelde ik me als man ook steeds meer gewaardeerd, geloof me ik had een ernstig laag zelfbeeld, en ik heb geen moeite meer met intimiteit. Dat maakt dat ik nu intimiteits-coaching aanbied. Het voelt nog steeds goed om dit te doen op de manier zoals ik het doe want ik ben zo open als maar kan en wat ik zeg dat doe ik ook. Intimiteit betekent voor mij dat je helemaal jezelf kan zijn, ook bij een ander.

Dat het een tricky werkvlak is dat snappen jullie wel maar ik weet zelf wie ik ben en ook hoe zuiver mijn intentie daarin is. Ik weet ook dat ik ten allen tijde de controle behoud, ook als een vrouw dat zelf niet meer kan. En natuurlijk is dat spannend.

Dit alles staat nog steeds op 1 website en ik denk dat het mensen afschrikt. Ik ben ook ergens inval-masseur en mensen zijn altijd erg te spreken over wat ik daar doe. Als je meer aanbied dan alleen massage en het bekende schrikt het af. Dat vind ik jammer, ik weet namelijk heel goed wat ik doe en hoe een mens anatomisch in elkaar steekt en hoef mijn gram niet bij klanten te halen. 

Ik ben een goede masseur en als knuffelaar zal ik je ook niet tegenvallen. Mbt het coachen ben ik heel intuïtief, alsof ik gestuurd wordt daar waar het nodig is. 

Ik weet wat ik doe en kan daar prima in schakelen, ik heb juist veel geoefend om beter te worden. Ik doe wat ik doe ook met liefde en dat zal je merken. Ik ben scherp, leuk, confronterend en wat niet meer. Wat ik te brengen heb is liefde, genezing en ontspanning en met deze wetenschap hoop ik u binnenkort te mogen begroeten bij Raakm3eensaan.

oh ja, ik ben ook nog eens baanbrekend bezig omdat ik juist niet illegaal in een grijs gebied wil werken. 

Doe jij wat je het liefste doet?

In liefde,

Roy

Massage coaching knuffelen zwolle

Mijn reis naar innerlijke vrijheid:

Ik ben opgegroeid in een gezin waar ik emotioneel niet gezien ben en bij mijn geboorte werd ik meteen gescheiden van mijn moeder omdat ik 3 dagen een couveuse in mocht. Dit had tot gevolg dat ik onveilig gehecht opgroeide. Kenners weten dat dit grote gevolgen kan hebben voor de rest van je leven. 

Ik kan nu wel zien dat mijn ouders echt wel hun best gedaan hebben om me een zo goed mogelijke start mee te geven (en nog) maar dat maakt het niet makkelijker. 

Ik was van nature een lief kind en vond het niet leuk om te vechten. Stoeien ging nog wel en cowboy en indiaantje vond ik ook wel leuk maar echt vechten deed ik niet. Toen ik 6 was kreeg ik een bril die ook maakte dat ik ‘voorzichtiger’ moest zijn. Ik speelde toen net zo graag met meisjes als met jongens en ik ben nog steeds een vrouwenman. Ergens ben ik nog steeds mijn weg aan het zoeken in hoe ik met mannen om kan gaan. Ik ben een wat gevoeliger man en merk bij veel mannen weerstand naar mijn persoontje. Of dat nou is omdat ik groter ben en eigenzinniger of wat dan ook, er zijn maar weinig mannen echt supportive naar mij geweest in mijn leven. 

Als je 1-2 jaar oud ben kan je steeds meer en gaan ouders ook steeds meer van je vragen. Doe dit dan krijg je dat. Dit is een normaal fenomeen en geen ouder kan het perfect doen. Je leert te voldoen aan voorwaarden. Wat je als klein kind het meest nodig hebt is liefde en aandacht van je verzorger, en veiligheid. Je doet alles voor een positieve reactie van je ouders. Als je zoals ik opgroeit bij twee ouders die beide uit een heel groot gezin opgegroeid zijn krijg je dat niet. In hun kindertijd was er namelijk ook geen ruimte om elk van de 9 of 11 kinderen veel persoonlijke aandacht te geven. Daarbij had ik nog een broer en zus als concurrent. 

Op mijn uitreiken kreeg ik vaak een correctie en leerde ik dat ik niet te veel aandacht moest vragen. Mam was druk genoeg met het huishouden en pa was (erg) veel aan het werk in een groeiend eigen bedrijf. Wat er dan gebeurt is dat je leert dat je niet lastig moet zijn, niet teveel aandacht moet opeisen. Elke correctie van een ouder is er 1 en ik herken het in mijn eigen gedrag als ouder. Je raakt emotioneel verwaarloosd. Wat het op mij voor effect had was dat ik het gevoel kreeg dat ik geen aandacht waard ben en heel erg op moest passen op welke manier ik aandacht trok. Je gaat je energie dimmen, je authenticiteit gaat verloren. Mijn ouders waren niet ‘veilig’ voor mij om helemaal mezelf te kunnen zijn want als ik dat liet zien was het vaak ‘to much’ en werd ik weer gecorrigeerd. Ik werd een echte pleaser en ging mee in wat anderen wilden. Mijn ‘antennes’ zijn goed ontwikkelt durf ik wel te zeggen. Er was niet echt een hechte band met mijn ouders en daardoor is het lastig om met anderen wel een hechte band op te bouwen. 

Coaching healing intimiteit zwolle
Foto Posbank in gezelschap van 1 van mijn leraressen.

Doordat we zo’n grote familie hadden was er waarschijnlijk weinig tijd voor mijn ouders om vriendschappen te onderhouden want ik zag zelden andere mensen over de vloer komen dan familie of buren. Met dat als voorbeeld zijn de contacten die ik had altijd weer verwaterd op het moment dat ze uit mijn dagelijks bestaan verdwenen. 

Ik begrijp dat ergens wel want ik was niet authentiek en had dus ook niet mezelf te brengen in het leven van anderen. Daarbij was hechten aan anderen onveilig want iedereen verdwijnt op den duur weer. 

Ik heb in mijn jeugd veel tijd doorgebracht in boeken, daar beleefde ik mijn avonturen samen met de karakters uit het verhaal. Ik stoorde er niemand mee en dat was voor mij fijn en veilig. Toen er games uitkwamen was dat ook een welkome bezigheid. Ook daar stoor je niemand en beleef je toch van alles. 

Als puber was ik echt een buitenbeentje, onzeker en qua gevoel alles verstopt achter een dikke muur. Ik praatte in mijn jeugd maar weinig en dat heeft me echt een achterstand opgeleverd in gebruik in woordenschat. 

Op de lagere school kon ik fluitend alles halen zonder enige moeite maar op het voortgezet onderwijs moest er meer gebeuren. Dat had ik dus niet geleerd en vragen stellen aan een leraar was echt een opgave. Dan vroeg je om aandacht en dat had ik wel geleerd dat ik dat niet waard was. Ik kreeg dan ook altijd een blos als ik dat deed. Net als met alles waarmee ik de aandacht kreeg van een groep. 

Sport ging me wel goed af, ik keek er graag naar op tv en ik was er zelf best goed in. 

Fysiek kon ik me op een gegeven moment ook niet meer verstoppen want met 15jr was ik 1,93m. Daar was ik me destijds niet van bewust. Zo lang zijn maakt dat je snel gezien wordt als volwassen maar in mij schuilde gewoon nog een onzekere puber. Een puber die al vanaf zijn 11e masturbeerde en totaal niet wist hoe hij contact kon maken met het andere geslacht. Ik kampte echt met een laag zelfbeeld. Ook had ik weinig toekomstperspectief, geen idee wat ik wilde worden en wat ik misschien wel wou dat kon niet ivm slechte ogen. Dat was nl piloot en mijn lengte hielp daarbij ook niet. 

Probeer dus maar eens gemotiveerd te blijven voor een studie als je niet duidelijk hebt wat je ermee gaat doen. Ik leefde per dag en was best instabiel destijds. Ik had niemand met wie ik echte gesprekken had waarbij de mens Roy Wolbers ook gezien werd. 

Toch was ik best opgewekt en maakte ik er het beste van. Die positiviteit heb ik nog steeds. 

Ik sloot me ook altijd wel aan bij een groepje buitenbeentjes die pasten bij mijn ’status’ maar bleef bij niemand echt hangen. 

Zo hobbelde ik door het leven en kwam ik met 19jr van de Mts af, woonde nog thuis en had best een leuk inkomen. Vanaf mijn 16e reed ik al brommer en het was tijd voor de volgende stap. Een motor, ook iets waar ik goed in ben. Ik ben erg snel in het doorzien van situaties en kon daarmee als een jekko door het verkeer. Het was een uitlaatklep die ik nodig had, de beste manier van reizen die ik ken. Ik ging soms met ware doodsverachting door het verkeer want idd ik waardeerde het leven niet zo. 

Vriendinnen kwamen ook in beeld en ik vond dat zeker in het begin heel lastig. Ik wist niets van intiem omgaan met een ander mens en wat ik wist had ik uit boekjes. Mannen onder elkaar zijn stoer en hebben het al zo jong mogelijk met een meisje gedaan. Dat was het beeld dat ik had en ik was verlegen en schaamde me voor mijn onervarenheid. (Nu kan ik zien dat het anders zit maar nog steeds vind het ik lastig om op een vrouw af te stappen). Ik had me intern dus een enorme druk opgelegd en dat resulteerde in heel veel spanning in het contact met vrouwen. Nu dat ik dit type voel weer hoe onzeker en moeilijk ik het vond. Mijn romances waren maar kut en ik kon me maar niet ontspannen bij een vrouw. Zoveel ‘prestatiedruk’ had ik mezelf opgelegd. 

Mijn gevoel zat achter een grote muur en ik was niet in verbinding met mijn eigen hart. Toen ik 22 was had ik contact met 2 hele leuke meiden maar kon tussen die twee geen keuze maken. Beide waren op hun eigen manier prachtig en in mijn oude overtuiging moet je kiezen voor 1. Niet wetende dat 1 van de twee zelf in de knoop zat werd ik ineens verrast door een bericht dat ze zichzelf opgehangen had. Ik wist niet hoe ik het had en ben op de automatische piloot door die dagen heen gekomen. Ineens mag je 1 van je geliefdes begraven. Mijn familie had geen idee wat ik doormaakte en ik voelde daar ook geen enkele steun( ik woonde nog thuis). Ik zat emotioneel zo op slot dat ik die gevoelens ook gewoon niet door liet komen. Als ik dat gedaan had ging ik kapot denk ik. Wat een kutverhaal denk ik nu. Ik was destijds niet voor niets 1 bonk spanning en masturbeerde bij vlagen enorm veel. Denk dat dat ergens onbewust zelfbescherming was om maar ontspanning te brengen in dat kloterige leven. Monique( de dame die zelfmoord pleegde) en Willeke waren goede vriendinnen. Ik weet niet of het door de situatie met Monique kwam maar met Willeke is het toen ook niets meer geworden. 

In de grote vakantie daarna ging ik voor het eerst met een groep naar Spanje. Het waren mensen die ik zag bij het stappen en voor het eerst voelde ik me thuis in een groep. Dat voelde heel goed en ik kwam echt lekker in mijn vel te zitten die vakantie. Danste dronk en had contact met vrouwen. In ons hotel zat een groepje van 3 meiden en 1 van die drie is mijn ex. Zij was blijkbaar meteen al gecharmeerd van mij en tijdens een treffen op een balkon trok ik haar bij me op schoot. Iets wat ze duidelijk niet erg vond. Er volgden een paar leuke dagen waarbij we elkaar te pas en te onpas tegenkwamen. Zij ging toen na 3 dgn retour naar Nederland en ik had haar adres. Een andere dame stond bij Zorba’s achter de bar. Ik zag wel dat ze een stuk ouder was dan ik maar dat maakte haar misschien ook wel veilig. Ik gooide al mijn charmes in de strijd gedurende de dagen die volgden en we hadden echt een leuke klik. Op de laatste avond voor vertrek nodigde ze me uit om mee te gaan naar haar huis. Ik nam toen de beslissing niet mee te gaan omdat ik de volgende dag vroeg zou vertrekken en bang was de vlucht te missen. Of ik daar spijt van heb? Ja nog steeds maar ik koos voor veiligheid. 

In de tijd daarna kreeg ik een relatie met mijn Ex, de moeder van mijn kinderen. We vulden elkaar aan op het moment dat we dat nodig hadden. Ik was driftig toe aan het verlaten van het nest. Ik was rebels en onhandelbaar en moest een eigen plek. Mijn Ex kwam na een paar maand alleen gewoond te hebben bij me in wonen en we hebben het samen best goed gehad. Ik zie nog steeds wat voor leuk mens ze is en ben dankbaar voor onze tijd samen. 

Omdat ik niet van mezelf hield was ik best afhankelijk van haar liefde en misschien was dat andersom minder. Met mijn hooggevoeligheid voelde ik soms ook aan dat ze niet het achterste van de tong liet zien. Ik was en ben een lastig geval waar het hechting betreft en zie nu pas wie ik ben en waar ik vandaan kom. Uit respect voor mijn ex wijd ik me niet verder uit over onze periode samen. Het enige dat je moet weten is dat er zeker liefde was naar elkaar toe maar geen volledige openheid. Daar liepen we op den duur op vast. Weglopen kon ik niet omdat ik in een afhankelijkheidsrelatie zat. Zij was de bron van liefde in mijn leven. Nu weet ik beter maar dat duurde een tijd. 

Ook het vader worden heeft me wakker gemaakt, het heeft me laten zien wat ik als kind gemist heb. Ik ben daardoor gaan kijken wie ik ben en waar ik vandaan kom. Opgroeien met onveilige hechting is kut en ontregeld je hele bestaan. Ik neem niemand nog iets kwalijk voor de rol die ze hadden in mijn leven en ik kan het zien als lessen die ik nodig had. Lessen om te worden wat mijn zielsbestemming is. Hoge priester van de liefde. 

Voor mij betekent dat andere mensen helpen door mijn verhaal te delen op de manier die ik voel die nodig is. Ik heb schijt aan bestaande regels en doe alles wat werkt om mensen op het goede pad te helpen. Ik ben geschoold door het leven en leer nog elke dag (en ben ook nog van plan dat jaren vol te houden). 

Deze wereld heeft liefde nodig als voorbeeld. Ik gun het iedereen dat ze gelukkig zijn met de persoon die ze in de spiegel zien om vandaaruit een menswaardig bestaan op te bouwen. 

Mijn bedrijf heet raak me eens aan omdat ik zie dat de mensheid bij aanraken gebaat is. Of dat nu een massage is of een knuffelsessie of dat je les wilt in het bedrijven van de liefde of je gewoon een dagje geliefd voelen in deze kille maatschappij en dat je verhaal gehoord wordt?

Velen zullen dit nog niet willen zien en er wat van vinden maar ik weet waarom ik het doe. Elke ziel die tevreden is met zijn spiegelbeeld is een ziel die de wereld mooier maakt. Een wereld vol van liefde. Dat is het voorbeeld dat ik mijn kinderen mee wil geven. 

Pink zingt het in 1 van haar nummers en het raakt me iedere keer weer: we are billions of beautiful hearts❤️

Hoe ik kom bij hoe ik de wereld wil helpen? Een 10 jaar geleden ben ik begonnen met rebalancingmassages. Ik trof een schat van een mens die cursus gaf in deze methode. Het mooie was dat ze er telkens ook een stukje van haar eigen ontwikkeling in gooide in de vorm van een meditatie of ademoefening. Ik leerde hoe het is om aan te raken, hoeveel verschil er zit in het aanraken en hoe heerlijk het kan zijn. Open staan voor de aanraking van een ander. Ik was mijn hele leven al een gever en kon zelf maar moeilijk ontvangen. In een tijdsbestek van jaren leerde ik steeds meer technieken en ook het verschil in hoe een aanraking ontvangen wordt. Massage komt al snel dichtbij en is zeker intiem. Als ik zelf gemasseerd word probeer ik maximaal te genieten en op een zo diep mogelijke manier te ontspannen. Als je binnen de mazen blijft van een massagetechniek blijft, dan mag de aanraking er vaak wel zijn en staat de ontvanger wel open om de aanraking te ontvangen. Dat is de vrijheid die in de ontvanger zelf zit, ga je daaraan voorbij dan mag het er niet zijn en komt er weer spanning op. Bij de Sportmassage werkt dat precies zo. Soms merk je dat iemand de aanraking fijn vind en dat ze open gaan om meer fijne strelingen te ontvangen, dit is wat ze in tantrische massages doen. Een stap verder in de energie, aanraken waarbij je seksuele energie er mag zijn. Iets wat erg fijn is en als je weet dat je veilig bent je ook voor kan openen. Deze staat van openheid is makkelijk te bereiken als je partners bent maar je kan het ook ontvangen van een vreemde. Als je maar voelt dat je veilig bent en dus je grenzen gerespecteerd worden. We gaan nu fast forward dus ff een stap terug. 

Na de jaren rebalancing cursus kwam ik in contact met Biodanza. Een vorm van dans waarbij je leert om te verbinden. Met jezelf en met anderen. Daar waar ik de connectie met mijn hart kwijt was, was hier aandacht voor juist die connectie. Als ook voor het verbinden met anderen. Ik leerde langzaam mezelf beter kennen en wat verbinden met anderen met me deed. Zowel met mannen als met vrouwen. Ik leerde dat je kan verbinden van mens tot mens waarbij geslacht niets uitmaakt. Dat maakte ook dat ik net zo makkelijk een man met liefde aan kan raken als een vrouw. Ook mannen zijn op zoek naar liefde en zachtheid. Bij veel mannen zit daar nog weerstand op om een andere man zacht aan te raken. Dat hoort bij hun eigen proces. 

Ff terug naar wat verbinden met anderen met me deed. Het is zo verschillend met wat voor intentie iemand in jou energieveld komt, de 1 komt wat brengen en de ander komt wat halen. Soms is er balans en zijn er twee die iets te brengen hebben en dat zijn de magische momenten. Dan kan je levensenergie tot grote hoogte stijgen. Omdat er maar weinig mensen zijn die dit echt goed kunnen was ik na de vrijdagochtendbiodanzales vaak moe, leeggezogen. Ik had me te open verbonden met mensen die kwamen halen. Stapje bij stapje leerde ik mijn energie beter te bewaken en uit zorg voor mezelf te verbinden met de mensen waarbij er gezonde balans was. Als ik dan toch met een ‘zuiger’ in contact kwam kon ik bewust mijn energie bij me houden( of niet). 

In mijn werk vind ik het niet erg om zo’n energiezuiger tegen te komen want ze hebben idd iets nodig en ik krijg er iets anders(geld is ook energie) voor terug. Dat maakt het oké en ik focus me compleet op het proces van die persoon. Wat heeft die nodig en hoe ondersteun ik dat?

 Spiritueel:

Elk mens maakt ook zijn eigen reis op spiritueel vlak, zo ook ik. Willem van oranje vocht ooit voor vrijheid in geloof en meningsuiting en dat was super. https://youtu.be/YpcBkCTUKxE (Leuk nummer hierover van Claudia de Brij)

Ik groeide op als rooms katholiek en moest daarin naar de kerk. Geloof is bedoelt om mensen te verbinden en ik heb nooit gevoeld in mijn parochie dat ik verbonden was via het geloof met de rest. Ik moest echter wel naar de kerk. Ik luisterde wel naar de preek en keek naar de mensen maar het raakte niet echt. Op mijn 16/18e heb ik toen de kerk losgelaten. Ik ging niet meer en heb jaren niets met geloof gedaan. Nu dat ik zelf verder ben qua bewustzijn komt het weer in mijn leven, ik raak met mensen in gesprek en besteed soms best veel tijd om iets te onderzoeken. Jaren terug heb ik het boek ‘de celestijnse belofte’ gelezen( en alle vervolgdelen) en dat gaf me een nieuwe visie op geloof. Niets is toevallig en mensen zijn energetische wezens. We zenden de hele dag energie uit en het is de kunst om in een zo hoog mogelijke frequentie te blijven. Positief en liefdevol. Daar moet je ook de ruimte voor nemen en je omgeving heeft enorm invloed op je energieniveau. Als ik nu soms geraakt wordt dus mensen met een lage energie sta ik eerst te klapperen met mijn oren zo van: wat the fuck gebeurt me hier?? Als je het kan doorzien kan je er adequaat mee omgaan en vanuit je hogere energie blokken of even omlaagschakelen en vanaf dat niveau het contact aangaan. 

Vorig jaar(2018) kwam ik in contact met ‘het Kennisboek’. Het boek voorbij geloof want de kennis van de cosmos wordt daarin gewoon gedeeld. Ik heb daar een half jaar elke vrijdagavond gezamenlijk een fascikel uit gelezen. Ten eerste lees je om de beurt een hoofdstuk voor en achteraf ga je dan in je eigen woorden vertellen wat er staat. Heel leerzaam en het heeft me mooie inzichten gegeven. Het paste om me daar een half jaar mee te verbinden en dan het weer los te laten en mijn zielspad op te pikken. Dat wat je weet hoef je niet te geloven. 

Alles komt samen:

Wij als mens zijn een ziel die een reis maken in een lichaam. Dat lichaam kan sterven maar de ziel nooit, die gaat gewoon door met een volgende reis. Eigenlijk zit de ziel niet in het lichaam maar heb je altijd verbinding met je ziel elders in het universum. 

Geloof wat je geloven wilt maar ik sta open voor de magie van het leven. Laat je door niemand vertellen hoe jouw leven eruit komt te zien want alles wat je geloofd komt uit. Als bv een arts tegen je zegt van: je hebt kanker en je gaat dood binnen … maanden en je geloofd dat, dan ga je ook. Durf je zelf tegen deze boodschap in te gaan dan kan je als ziel de magie in je lijf gebruiken om jezelf te healen. Dat vergt in mijn ogen wel dat je in een hogere frequentie leeft, ‘lichter’. Om in die staat te komen loopt iedereen zijn eigen pad. De 1 zoekt het in voeding, de ander in geloof/meditatie en weer een ander in hulpmiddelen als stenen en runen. 

Coaching healing intimiteit Zwolle
Steeds verder naar binnen.

Doe wat werkt voor jou. Ik ben ervan overtuigd dat je alles met je mind kan doen. Je bent een god, een createur in een menselijk omhulsel en je kan je hele leven sturen. Op mijn manier doe ik dat en het werkt. Ik wilde op mezelf wonen om mezelf te leren kennen en mijn ex trapte me eruit( anders was ik trouw nog blijven zitten denk ik) ik wilde een huis in de buurt en ik woon nu een km van mijn oude huis vandaan en zo heb ik nog wel legio voorbeelden dat je de createur van je eigen leven bent. 

Zielsmissie:

Als ik mijn leven mocht indelen zoals ik het wil dat wil ik een liefdevol leven (ik sta centraal) waarbij ik andere mensen help om hun bewustzijn te verhogen. Mensen echte vrijheid terug te geven en leren leven vanuit hun ziel, vanuit liefde. 

Dat ik nog niet weet hoe ik met mannen om moet gaan heb je gelezen. Dat ik mannen indirect kan raken (laten groeien) door vrouwen te helpen zich te ontwikkelen is dan ook meer mijn ding. Vrouwen zijn geweldig in al hun variatie, jong, oud, dik, dun. Het maakt niet uit hoe ze er uit zien, het gaat eigenlijk om de ervaring die je met een ander kan beleven. Je kan de mooiste vrouw van de wereld voor mijn neus zetten maar als ze niet met mij wil verbinden en me de grond in trapt heb ik een kutervaring. Het wordt anders als een vrouw open voor je staat en wel wil verbinden, daar begint de magie. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor mannen. 

Als ik vrouwen ‘wakker’ mag maken in hun godinnenkracht zal ze zich nooit meer onrespectvol laten behandelen. Hoe ik dat doe? Ik ga volledig in verbinding met een vrouw, je krijgt me helemaal. Mijn ziel, mijn lijf en mijn hart. Ik ben echter dan echt en tolereer geen bullshitverhalen. Het vraagt van een vrouw dat ze voelt dat ze deze reis wil maken want het gaat je leven veranderen. Je zal de kreet hoge priester van de liefde misschien wel voorbij hebben zien komen en dat is de vacature die ik aangenomen heb. Ik ben een hoge priester van de liefde! Damn wat voelt ie nog onrustig in mijn buik. Daar zit nog schaamte en oud zeer op. Langzaamaan zal ik daar vast in groeien want dat is het pad dat ik kies. Het pad dat mij ook de groei gaat geven waar ik nog naar op zoek ben. Het pad waar ik in contact met cliënten mezelf wegzet voor het proces wat een vrouw te doorgaan heeft, een pad waar ik mijn eigen grenzen zal bewaken. Een pad dat vooral gaat om liefde en de veiligheid om te groeien. 

En jonge bijzondere vrouw vroeg me laatst van: is dit dan wel goed voor jou innerlijk kindje? En ik kan daar volmondig ja op zeggen omdat ik als volwassene mijn kindje bijsta. Omdat ik inzie dat je in groei steeds meer veiligheid gaat vinden. Veiligheid in een harde materialistische wereld die eigenlijk de zachtheid en liefde van het vrouwelijke nodig heeft. Waar we een balans mogen vinden in wat de mens nodig heeft en wat moeder aarde nodig heeft. In de bijbel staat dat wij mensen moeten waken voor het welzijn van de aarde. Als het goed gaat met de aarde dan zorgen we toch ook goed voor onszelf?

In liefde,

Roy

High priest of love💚 

Zielsbestemming?

Een paar dagen geleden heb ik voor mezelf echt de knoop doorgehakt in wat ik ga doen. Ik ben intimiteitscoach en dat is een heel intiem beroep. Het is ook een beroep waar je je qua regelgeving in een grijs gebied bevindt. Wat kan volgens de mazen van de wet wel en wat kan niet? Omdat ik me als coach niet wil laten beperken door regeltjes van wat wel of niet kan en mag bevind ik me als ondernemer op een heel kwetsbare positie en dat besef ik.

Elke cliënt van me zou me door het proces dat we samen aangaan ooit voor de rechter kunnen slepen en me ruïneren. Gedachten en emoties spelen nogal eens hoogtij in het leven van de mens. Het is voor klant en coach dan ook zaak om helder te hebben wat de onderlinge afspraken zijn en ons daar stipt aan te houden. Een contract bij mij lijkt dan ook wel eens op een verbinding onder huwelijkse voorwaarden en ergens moet ik daar wel om lachen. Het is echter ook heel serieus. Ik probeer als mens/man en coach zo correct en integer te zijn als ik kan. Daarbij weet ik dat ik heel zuiver ben in mijn kern.

In mijn contact met cliënten is het belangrijk dat we samen puur en alleen de stukken van de cliënt onderzoeken. Mijn pad loop ik wel in mijn vrije tijd. Ik ben best een leuke man en dat maakt het makkelijker voor een vrouw om zich te openen voor het stuk in zichzelf dat (eindelijk) open en bloot gezien wil worden. Dit leven gaat over 1 persoon en dat ben je zelf. Ik ben bereid om een hulpstuk te zijn op het pad terug naar liefde want dat is het punt waar we vaak vastlopen: zelfliefde. 

Intimiteitscoach Zwolle
Laten we in kwetsbaarheid elkaar ontmoeten.

Soms kan je daar alleen naar toe groeien en soms heb je wat hulp nodig. Ik denk dat ik gezien mag worden als een extreme manier van hulp. Mensen zijn soms heel geslepen in hun vluchtgedrag en weten zich prima in de reguliere hulpverlening een weg te banen waarbij ze lekker in hun comfortzone kunnen blijven. Daar zit echter geen groei en dat is wel wat ik bied: groei. 

Voel je je geraakt door dit schrijven en heb je zoiets van: Hmm, dit klinkt erg confronterend maar wel precies wat je nodig hebt? Denk dan eens na over een coachingproject bij Raak me eens aan. 

In mijn coaching neem ik helemaal de tijd voor iemand. Je krijgt nl een hele dag de tijd ter beschikking met mij. Deels omdat jezelf op een diepere laag openen soms uren duurt en deels om te weten dat het eind van een sessie niet echt een escape is. 

Voor meer info kijk gerust eens op www.raakm3eensaan.nl of stel je vragen via de app.